Два трупа на удавници изплуваха край "Св. Св. Константин и Елена" (обновена)

  • 09 август 2015 18:04

  • 7934
  • 0
Два трупа на удавници изплуваха край "Св. Св. Константин и Елена" (обновена)
© Булфото (архив)

Поредната драма стана на плажа в курорта "Св. Св. Константин и Елена във Варна".

Тяло на човек се носи във водата сред огромните вълни. Пристигна и линейка, съобщава "Петел". Според очевидка на случващото се човекът видимо не дава признаци на живот. Буквално след минути от вълните се появи и второ тяло на удавник, съобщават очевидци.

Най-вероятно хората са се удавили още снощи, защото са влезли на своя глава в морето. Телата им са изхвърлени чак днес. Призовават се хората със слаби нерви и малки деца да не минават край мястото. Всеки момент ще бъдат извадени телата на мъртвите хора.

Младо момче е един от двамата удавници на плажа на "Св. Св. Константин и Елена", съобщават очевидци на голямата трагедия. Това е тялото, което вече е извадено на плажа. Второто тяло все още е в морето, като по всяка вероятност удавниците са престояли във водата почти едно денонощие. Според д-р Иванов, управител на ДКЦ 1 „Света Клементина”, който отговаря за медицинското обслужване на плажовете, най-вероятно става въпрос за човек, удавил се късно снощи.

„Вчера около 19,30 имаше инцидент с давещи се. Тогава извадиха от морето едното момче, то отказа да ходи в болница и каза, че имало още един приятел с него", казва д-р Иванов пред "Фокус". "По информация на полицията те са останали да изчакат. Днес на същото място, където се случи снощният инцидент изплува въпросният труп. Заради това предполагам, че става въпрос за човек, удавил се още снощи", допълва още медикът.
 

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7934 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини