Четири коли се удариха при тежка катастрофа на АМ "Тракия" (обновена)

  • 06 август 2015 15:47

  • 6578
  • 3
Четири коли се удариха при тежка катастрофа на АМ "Тракия" (обновена)
© Булфото (архив)

Четири коли се нанизаха в жестока катастрофа на магистрала Тракия в посока от София към Бургас.

Инцидентът е станал на 274 км., около бензиностанция OMV край Ямбол, съобщава flagman, като се позовава на очевидци. Единият от автомобилите става единствено за вторични суровини. На място са пристигнали полиция и линейки, не се знае колко са ранените и дали има жертви.

Двама души са пострадали при катастрофата на "Тракия". Те са настанени в ямболската болница без опасност за живота. Единият е с комоцио, а другият със счупени ребра. Катастрофата е станала по обяд на бензиностанция, в близост до ямболското село Хаджи Димитрово. Причините за сблъсъка са в процес на изясняване.В момента движението се извършва нормално.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
6578 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.08.06 | 23:34

3
Сигурно са карали без запалени фарове през горещият летен ден!
ПЕНЧО

2015.08.06 | 23:34

2
КОЙ МАЛОУМНИК ИЗМИСЛИ В 40 ГРАДУСА ДА СЕ КАРА СЪС ЗАПАСЛЕНИ ФАРОВЕ ГОВЕДАТА С МОЩНИТЕ КОЛИ КАРАТ ХА ДЪЛГИ ФАРОВЕ И ТЕ ЗАСЛЕПЯВАТ ЗАЕДНО СЪС СЛЪНЦЕТО СЕВЕРНИТЕ НАРОДИ КАРАТ НИ ТАМ СА В ПОЕТОЯНИ МАГЛИ ВАЛЕЖИ ОТ ДЪЖД СНЯГ ПОЛЕДИЦА С ЕДНА ДУМА УСЛОЖНЕНА ПЪТНА ОБСТАНОВКА А У НАС СЕГА КОЕ Е СЛОЖНОТО видяла жабата че подковават коня и та вдигнала крак е вносителя на крушки и акомулатори забогатя ли и както винаги власта не расъждава тя приема и разпорежда ама какво какво я интересува
ГОГО

2015.08.06 | 22:17

1
ПАК на магистралата на СМЪРТА ЛИ Е КАТАСТРОФАТА

Добави коментар

Водещи новини