81-годишен шофьор загина на място при тежка катастрофа на обходния път на Враца (снимки)

  • 28 юли 2015 12:17

  • 4862
  • 1
81-годишен шофьор загина на място при тежка катастрофа на обходния път на Враца (снимки)
© Булфото

Възрастен мъж е загинал тази сутрин при катастрофа на кръстовище на обходния път на Враца и пътя от града за Криводол, съобщиха от Областната дирекция /ОД/ на МВР.

По първоначални данни автомобил "Опел Корса", управляван от 81-годишен жител на Враца, не е спрял на знак "стоп" на кръстовището и е бил ударен от автомобил "БМВ" с монтанска регистрация. От удара водачът на врачанския автомобил е загинал на място. Пътуващите в другия автомобил не са пострадали. Движението по обходния път бе затруднено временно заради извършените на място процесуално-следствени действия, но вече е възстановено, уточниха от ОДМВР във Враца.

Пет тежки катастрофи са станали през последното денонощие в област Враца. Младеж на 17 години е загинал снощи в Селановци при катастрофа, станало около 22,50 ч. Той е бил ударен, докато седял на спряния си мотопед, от автомобил "Мерцедес", управляван с висока скорост от негов млад съселянин. Проверката с дрегер е установила, че шофьорът на автомобила е употребил алкохол. Младеж и спътничките му пострадаха тежко в катастрофа, станала в центъра на Враца, при която автомобил "Ауди" се ударил с висока скорост в електрически стълб и го пречупи.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4862 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
странно е че...

2015.08.06 | 13:57

1
На 81 години на човек му е разрешено да шофира ?!

Добави коментар

Водещи новини