Черната вдовица на Доктора се разведе отново

  • 28 октомври 2011 07:02

  • 11349
  • 1
Черната вдовица на Доктора се разведе отново
©

Вилиана Христодулу или Вилиана Петрова – вдовицата на покойния контрабандист Иван Тодоров – Доктора, се справя най-добре с милионите на мъртвия си съпруг в сравнение с другите почернени дами на подземните български босове.

Тя също е красива и елегантна като Мая Илиева, Дарина Павлова и Адриана Тюркмен, но не парадира с богатството си и рядко попада пред фотообектива на папараците. Вивиана е и най-малко коментираната вдовица на босовете, пратени в отвъдното, пише “България днес”.

Петрова върти милионите на Доктора перфектно. Тя беше първият вносител на оригинални маркови часовници в България на “Франк Мюлер” и “Шопар”. Днес вече и двете марки са в други ръце.

В бутиците на Вилиана “Лакшъри колешън” обаче са представени не по-малко престижни брандове като любимата марка на руските и на някои от българските олигарси “Де Гризогоно”, “Вашерон Константин” и “Корум”. Съседи се шегуват, че магазинът е охраняван повече от президентството. Милионерката има луксозен магазин и на бул. “Витоша”, но се оплаквала, че покрай кризата продажбите били нулеви.

Приближени на брюнетката твърдят, че тя пазарува с размах само на легендарната модна улица “Монте Наполеоне” в Милано.

Вивиана и Иван Тодоров – Доктора се развеждат 4 години преди смъртта му, която го застигна с 15 куршума на 22.02.2006 г. Разводът е само фиктивен, за заблуда на данъчните и за да се сдобие ортакът на Доктора – Стивън, с български паспорт.

Какъвто разводът, такъв и бракът след това – Стивън Христодулу се жени за Вилиана фиктивно и така престоят му в България е легализиран, разказват близки на вдовицата.

Вилиана е била лудо влюбена в Иван Тодоров – Доктора. Дори и след развода им тя не успява да го забрави и бракът й с кипъреца Стивън Христодулу е по-скоро бизнес съюз. След убийството на Иван тя и синът й от Доктора – Теодор, който живее в Англия, са единствените му наследници. Контрабандистът е направил завещание със солидни сметки на името на детето си.

Преди 2 години Вилиана ражда син и от Христодулу, който също става наследник на контрабандиста. Към днешна дата отношенията между Вилиана и Стивън били обтегнати и бившата благоверна на Доктора е в София. Живее в Бояна в бившата къща на Цола Драгойчева. Луксозният имот е бил купен година и половина преди Иван Тодоров да бъде застрелян. Почернената вдовица се шири и в елегантна къща в Лондон. Тя се намира в един от най-престижните квартали – “Саут Кенсингтън”, където е и българското посолство. Черната вдовица има имоти и в Испания.

Когато е в България, елегантната дама се появява рядко на партита. Но всеки път прави впечатление и е смятана за една от най-изисканите наравно с Мая, съпругата на покойния Георги Илиев.

Последвайте канала на

Novini.bg
11349 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2012.02.03 | 01:03

1
Ъм, чудесно, много информативна статия, таман ни липсваше информация за мутрите в България и вие се постарахте да ни я набавите....

Добави коментар

Водещи новини