Младо семейство и 14-годишно молдовче загинаха при катастрофи само за час (обновена)

  • 14 юли 2015 18:59

  • 9104
  • 1
Младо семейство и 14-годишно молдовче загинаха при катастрофи само за час (обновена)
©

Двама младежи загинаха при инцидент на пътя Русе - Разград днес следобед, съобщават от пресцентъра на ОД на МВР-Разград.

Жертвите на войната на пътя са мъж на 22 години и 21-годишна жена, които са пътували към Разград. Шофирал е 27-годишен техен роднина.

Около 16,15 ч., малко преди село Осенец, колата е излетяла от пътя и се ударила в крайпътно дърво. Двамата младежи са загинали на място. Шофьорът е откаран в разградската болница в много тежко състояние, настанен е в Интензивно отделение.

Изясняват се причините за инцидента.

При друга тежка катастрофа, станала около 17.00 часа днес на автомагистрала „Хемус”, в района на Провадия, е загинало 14-годишно дете от Молдова, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Варна. 37-годишният водач на лек автомобил - молдовски гражданин, движил се в посока Шумен, губи контрол над автомобила, блъска се в ограничителната мантинела и се преобръща по таван в лявата лента на платното за движение. Вследствие на инцидента, на място е загинало 14-годишно дете, тежко са пострадали 13-годишно дете и 37-годишна жена. Всички те са молдовски граждани.

Причините за инцидента се изясняват. Работата по случая продължава. Към настоящия момент движението по АМ „Хемус” в участъка между ПВ Суворово и ПВ Неофит Рилски е преустановено, извършва се по обходен маршрут.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
9104 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.07.19 | 15:59

1
Правят се икономии от мантинели там место дървета трябва да има мантинела

Добави коментар

Водещи новини