Мъж уби леля си

  • 27 октомври 2011 11:08

  • 939
  • 0
Мъж уби леля си
© Снимка: Булфото

Вчера сутринта в РУП-Карнобат бил получен сигнал от 51-годишна жена от с.Сърнево, че е открила мъртва в дома й възрастната си съседка.

На място веднага била изпратена дежурна оперативна група. Огледът установил, че 82-годишната жена е в приземния етаж на къщата, и най-вероятно е умъртвена умишлено. Тялото било изпратено за аутопсия.

В резултат на предприетите бързи оперативно-издирвателни действия криминалисти от ОДМВР-Бургас и колегите им от районното управление установиха извършителя на тежкото престъпление - И.И./62 г./, племенник на жертвата.

В хода на разследването е установено, че след употреба на алкохол, около 2-3 часа през нощта, мъжът счупил прозорец и влязъл в къщата. От шума възрастната жена се събудила и опитала да се защити. Но агресивният мъж я набил и нападнал с нож, потърсил пари и след като не открил, избягал.

62-годишният мъж е задържан с полицейска мярка за 24 часа, предстои искане за постоянното му задържане. Образувано е досъдебно производство, работата по случая продължава.

Последвайте канала на

939 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини