Убиецът на Паоло: Не се крия от никой

  • 13 юли 2015 08:49

  • 3384
  • 1
Убиецът на Паоло: Не се крия от никой
© Булфото

В къщи съм си. Не се крия от никой. Чакам присъдата ми да влезе в сила и да си изтърпя наказанието. Това каза пред камерата на БНТ Георги Сапунджиев, който преди година премаза малкия Паоло в пешеходната зона на Стара Загора. Миналата седмица Върховният касационен съд остави в сила присъдата му за причиняване на смърт по непредпазливост на пешеходна пътека при управление на МПС. Сапунджиев следва да изтърпи е 6 години лишаване от свобода и 8 години лишаване от право да управлява МПС.

Пред БНТ той бе категоричен, че не никой до този момент не го е търсил. Могат да ме намерят във всеки един момент, заяви той. Сапунджиев бе категоричен, че никога през живота си не е шофирал след употреба на алкохол и никога не ми е отнемано свидетелството
Съжалявам за това, което се случи, съжалявам за това, което причиних на семейството на Паоло, каза още бизнесменът. Очаквам присъдата да влезе в сила и да си изтърпя наказанието, добави той.

Почернената майка Красимира Иванова пък изрази надежда, че за времето, прекарано зад решетките, убиецът на сина й ще преосмисли начина си на поведение и на шофиране. Надявам се да се промени към по-добро. За подобно престъпление няма справедлива присъда, заяви тя. Според нея няма никакъв смисъл от присъдите, ако не се прави така, че животът на хората и децата бъде запазен. Има много да се работи по закона за пътищата и по превенцията. Трябва да има драстични мерки за контрол по улиците, каза още Красимира Иванова и добави, че е нужна и промяна на манталитета на водачите.

Последвайте канала на

3384 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Кире

2016.12.29 | 23:07

1
Примитив, за такива 9 мм. в тила!

Добави коментар

Водещи новини