"Мерцедес" потроши светофар в Шумен

  • 02 юли 2015 11:02

  • 988
  • 0
"Мерцедес" потроши светофар в Шумен
©

Водач на лек автомобил „Мерцедес" е предизвикал катастрофа в Шумен, събаряйки част от светофарна уредба. Това информират от ОД на МВР. Инцидентът е станал около 04:30 ч. днес сутрин на кръстовището на бул. „Мадара" до автогарата в града.

Установено е, че водачът на луксозното возило предизвикал пътно- транспортно произшествие със значителни материални щети и го напуснал. При направения оглед станало ясно, че той се е движил по бул."Мадара" в посока към автогарата. На кръстовището, регулирано със светофар, поради несъобразена скорост минал през острова, разделящ двете пътни платна.

Съборил указателен пътен знак, унищожил 10 обезопасителни разделителни решетки на пътното платно и част от светофарна уредба. След удара част от решетките са намерени на около 10 метра от мястото да удара - близо до автобусна спирката. Работата по изясняване на случая продължава.

Служителите на реда имат данни кой е водачът на автомобила и са предприети мерки за издирването му. По случая е започнато досъдебно производство.

Последвайте канала на

Десислава Станева
988 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини