Катастрофира опелът, на който е изографисан лика на Бойко Борисов

  • 11 юни 2015 20:40

  • 2957
  • 2
Катастрофира опелът, на който е изографисан лика на Бойко Борисов
©

Прословутият опел с лика на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г катастрофира в Русе.

Лекият автомобил "Опел Вектра" с грейналия върху предния му капак образ на премиера беше блъснат в задната лява врата от насрещно движеща се кола на кръстовището на... ул. "Борисова". "И двете ми деца бяха вътре, за късмет се отърваха само с уплаха, майка им ги откара до болницата на преглед", обясни собственикът на опела Спиро Янкулов, цитиран от „Труд”. Той очакваше виновния шофьор, за да подпишат двустранен протокол и евентуално да викат пътна полиция заради неспазено предимство. От удара има само материални щети, но култовият преден капак с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е непокътнат.

Спиро Янкулов се прочу преди 3 г. с идеята си да увековечи Бате Бойко върху муцуната на колата си. Опелът му е атракция и събира погледите със специално изпипаната рисунка. Спре ли някъде, снимката за спомен на впечатлени минувачи е задължителна. За шедьовъра бившият футболист наема местния художник Илиян Илиев, с когото обсъжда най-подходящата поза на министър-председателя. Аерографът го е запечатал със замислен поглед и кръстосани ръце.

Уникалният портрет е направен за 3 дни и е покрит със специален лак, за да не избелява. Спиро Янкулов не крие, че обожава Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г открай време. Чудакът трепери над колата и не позволява на маниаците да я пипат. Въпреки офертите от чужбина, той е категоричен, че няма да продаде култовото возило.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2957 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Васил

2015.06.12 | 13:02

2
Колата с лика на Борисов катастрофира на улица "Борисова" - това май е знак от съдбата за изборите.
Андреев

2015.06.11 | 23:22

1
Поправете правописната грешка в заглавието.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини