Майката Янка всеки ден гледала как мъжът й биел и насилвал момиченцето

  • 04 юни 2015 19:36

  • 10463
  • 9
Майката Янка всеки ден гледала как мъжът й биел и насилвал момиченцето
©

Състоянието на зверски пребитото от баща си момиченце във Варна продължава да е критично. Дъщеря му, която е само на година и 9 месеца, е в кома, а майката разказа пред Нова телевизия за системния физически тормоз, на който тя и детето са били жертви.

Янка и дъщеричката й се върнали от гурбет във Франция преди десетина дни. Нанесли се в къщата на бащата Мюмюш, с който били разделени. Само няколко дни след това започнали побоищата. Мъжът връзвал за стола младата майка, докато налагал детето. Когато искала да избяга, той пазел на вратата.

„Комшиите не идват от страх от мъжа ми", разказва Янка. И така вързана за мебелите със залепено тиксо на устата Янка всеки ден гледала как мъжът й биел и насилвал момиченцето. После изливал яростта си върху нея. По тялото на Янка все още има синини и следи от ухапвания. „Не знам защо. Луд е. Казва, че детето не е от него. Аз му предложих да направим изследвания, че детето е от него", разказа Янка.

Все пак във фаталната нощ тя успяла да се освободи и да потърси помощ. Отишла в полицията, откъдето откликнали на сигнала й. Сега Янка живее при майка си в село Каменар и се моли дъщеричката й да оцелее. А бащата насилник е в ареста за 72 часа. На бащата е повдигнато обвинение за опит за убийство. Той е обвинен и за блудство с малкото дете.

Същевременно малката Станка втори ден е в кома. „За момента прогнозата е много лоша. Вие знаете, че децата имат много големи възможности за справяне, надяваме се и се борим с всички сили да я подобрим", заяви проф. Виолета Йотова от МБАЛ "Света Марина"-Варна.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
10463 9

Свързани новини

Коментари 9

Добави коментар
alis

2015.06.06 | 02:34

9
tikiv basta ili tikova jivotno dase rasçekni na dve çasti i dokato oste jiv go hvarlete na kuçetata ako go vkarate viv zatvor tam stemuie dobre zatova go zastrelyaite rasçestete ot tikiva mikrobi stranata maikata sistu e mnogo vinovna
:)

2015.06.06 | 00:59

8
Това са любимците на госпожа Хилари Клинтън. Когато дойде в България поиска среща само с цигани. Изводът е, че госпожа Хилари Клънтън е мизерна душица, каквито са повечето американци. За американския посланик в България мнението ми е същото.
Нели

2015.06.06 | 00:59

7
За такива изверги и смърт не е достатъчно. Няма значение,кой какъв е,всеки трябва да си плаща за престъпленията. Тези които защитават престъпници,трябва също да поемат отговорност за думите си и да бъдат наказани за това. До като законите не са за всички и няма вратички,за едни или други,няма как нещата да се оправят. Както гледам обаче,това в България е невъзможно,прекалено много покровители има престъпността........
Pena

2015.06.05 | 21:59

6
Каква майка е тая манга бе!Само льжат и гледат да живеят от помощиииии

2015.06.05 | 21:59

5
Майката също трябва да е в затвора. Не вярвам, че за толкова време не е могла да отиде до полицията. Съучастник е на бащата, но сега лъже, за да отърве кожата.
лили

2015.06.05 | 21:31

4
Стига с тия мръсни цигани..........................
White Angel

2015.06.05 | 14:34

3
Kill them all
Turçin

2015.06.05 | 14:19

1
Parvo se obrıştam kam taya Lili deto napisa teka .Lili date ebat vsiçki Turçi i Siganite ,po mrısen i gaden çovek ot Bulgarin nyama. Kakto sere i teka si vdiga gaştite gomlari Bulgari . Da za tozi sluçay Policiyata da vzeme merki. Tozi gaden çovek danese puska na svoboda...

2015.06.05 | 14:19

2
Колко ти плащат от Атака ? . много е интересно как преди избори винаги изкачат такива писари.

Добави коментар

Водещи новини