МВР търси свидетели на убийството в "Борисовата градина"

  • 03 юни 2015 16:34

  • 2065
  • 1
МВР търси свидетели на убийството в "Борисовата градина"
© Булфото

СДВР търси съдействие от гражданите, които на 2 юни, в часовете между 10 и 12 часа са били в района на Борисовата градина и бул. „Драган Цанков“. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Хората, които са забелязали нещо нередно или тревожно или имат информация за извършеното наблизо тежко криминално престъпление, да позвънят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана!

Последвайте канала на

Нора Виткова
2065 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
всезнайко

2015.06.04 | 09:52

1
Малоумници, НЕ МОЛЕТЕ, А ПЛАШЕТЕ! "Всички, които са били свидетели на престъплението, дори да не са взели пряко участие в него, ако до няколко часа не се обадят на телефоните на МВР ще се считат за СЪУЧАСТНИЦИ, със законовите последствия от това (затвор)!" Ще видите колко бързо, ЛАЙНЕТАТА, които са били свидетели ще се обадят. Тъпи ЧЕНГЕДЖАРИ. Или са били ГРУПА ХОРА, с които момчето се е спречкало и някой от тях го е наръгал - ИЛИ Е БИЛ НЯКОЙ БЕЗДОМНИК ИЛИ НАРКОМАН, КОЙТО МУ Е ИСКАЛ ЦИГАРА ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО И СЛЕД ОБИДА СЕ Е СТИГНАЛО ДО НАРЪГВАНЕТО. Най-вероятно е НЯМАЛО ЛИЧНИ ОТНОШЕНИЯ и НЕ СА СЕ ПОЗНАВАЛИ.

Добави коментар

Водещи новини