Шофьори се сбиха на кръстовище в Бургас

  • 03 юни 2015 16:00

  • 5196
  • 6
Шофьори се сбиха на кръстовище в Бургас
©

Изнервени шофьори спретнаха луд скандал на кръстовището на Билковата аптека в Бургас, заради отнето предимство.

Това съобщава Флагман, като се позовава на бургазлийката Мария Георгиева, която била свидетел на случката. Единият шофьор отнел предимството на пътя на другия. Последвали крясъци и псувни, които кънтели наоколо. Червеният светофар, заради който двамата водачи спрели един до друг, дал повод конфликтът на пътя да се разрасне. „Още не мога да повярвам на какво станах свидетел", пише  Мария. "Малко след 18 часа вчера по бул. „Христо Ботев” сив „Нисан” сече пътя на черна „Шкода”. Двамата шофьори започнаха да си крещят като зверове в движение през отворените прозорци. Докато стигнат до кръстовището на Билковата аптека, светофарът бе светнал червено и спряха един до друг като първа кола в съседни ленти. Тогава скандалът се превърна в екшън – двамата слязоха и започнаха да си крещят, сбиха се с юмруци насред пътното платно", продължава жената.

"Всичко стана за секунди, след което пак се качиха в колите си. Жената на единия обаче започна да крещи и да псува другия шофьор каруцарски от задната седалка на „Шкодата”, той отново слезе и скочи и на нея. Мъжът й ги спря, за щастие в този момент светна зелено и двамата отпрашиха с мръсна газ. На вид бяха интелигентни мъже, и двамата на средна възраст, а не някакви хлапаци. Щом и уж разумни хора си решават проблемите с ръкопашен бой, няма да се оправим скоро”, завършва писмото си тя.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5196 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Ку.рю

2016.08.12 | 23:09

6
Аз затова до мен на седалката си държа сгъваема метална палка, готова за действие, че юмруците не стигат в повечето случаи. И едно лютиво спрейче, готово за действие, и едно парализиращо и то ... А, да, и за протокола, и аз съм мъж на средна възраст, и вече нищо лошо не виждам в това, да се "оправят" отношения с ръкопашен бой на кръстовищата, след като за година и половина 3 (ТРИ) пъти ме нападат на кръстовища от друга кола, от велосипедист (!!!) и от пешеходец (!!!). Какво ще коментирате, госпожо Мария Георгиева? И на ММА боеве смятам да се запиша...
burgazliq

2015.06.04 | 08:20

5
аз пък си нося в колата ловджийски нож с 35 см острие наточен да бръсне ,палка която е класика за кола,и втори нож пак класика за кола))))) и мен три пъти ме нападат ...и трите пъти ме биха кат магаре.......

2015.06.04 | 06:15

3
И аз си нося...ама кирка и лопата...

2015.06.04 | 08:19

4
Само с бой се оправят нещата,нищо мъжко не остана в мъжете,вие какво искате да размахват визитки на адвокати?! Оцелели сме толкова време защото мъжете са ходили на лов и са убивали.....сега има само гелосани,назобени "моми"!!!
ayb

2015.06.03 | 23:27

2
съд другия път да си знаеш :)

2015.06.03 | 23:26

1
това не е нормално , наистина

Добави коментар

Водещи новини