Продавачката от бруталния обир е в шок и със счупен пръст, извършителите се издирват

  • 29 май 2015 08:07

  • 3414
  • 5
Продавачката от бруталния обир е в шок и със счупен пръст, извършителите се издирват
©

Със счупен пръст и със силна уплаха е продавачката Цвети от бруталния обир в София, записът от който обиколи интернет. Тя е успяла да натисне паник бутона и да спаси оборота на магазина, за който работи. Това обясни пред БТВ управителката на магазина. Нападателят на продавачката викал: Ще те убия, ще те убия, докато опирал в главата й пистолета.

Самата продавачка разказала, че двамата нападатели са роми. Мъжът идвал и по-рано в магазина, уж да си купи уиски, но всъщност вероятно искал да огледа. Нападателите са разпознати. Те живеят на семейни начала, имат и дете. Установено е, че момичето учи в медицинския колеж и са автори и на други обири.

В момента те са обявени са за издирване, тъй като не са открити на официалните си адреси.

Цвети в момента е в къщи, но е в шок и посещава психолог.

На кадрите се вижда как нападателят я удря с лакът в лицето, след което натиска главата й надолу, докато партньорката му граби.

В крайна сметка, обаче, двамата крадци успели да вземат единствено цигари и не стигнали до оборота.

Според юристи до ефективно наказание трудно ще се стигне. Най-много след доказване на грабежа да се глобят с 300 лева и да бъдат осъдени на пробация.

Домоуправителката на блока, в който е магазинът, разказа, че всяка вечер в района се събират травестити, проститутки и сводници, а в кооперацията им има самонастанила се клошарка. Жалбите на хората в полицията не дават резултат, само е засилено полицейското присъствие в района. Опитваме се да вземем мерки от входа, защото входната врата се разбива непрекъснато, кражбите зачестяват, а зимата различни хора се подслоняват вътре, оплака се тя.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3414 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
gost

2015.05.29 | 22:46

5
Е как така значи нападат с пистолет, заплашват да те убият и накрая глоба 300 лв и пробация.Абе хора това е въоръжен грабеж, за това се лежи в Щатите с години каква е тази държава , какви да тия закони, това трябва да се промени. Потресен съм.

2015.05.29 | 22:46

4
Престъпниците имат повече права от почтените хора. ;D Е тва е държава. Аз за толкова пари си скъсвам гъза от работа.
kiko

2015.05.29 | 14:18

3
Родната полиция ни пази?
Xristina

2015.05.29 | 14:18

2
Po-barzata procedura . Kade spait policaite ?
Ицо

2015.05.29 | 11:00

1
У тях си спът у вас ебът ;-)))

Добави коментар

Водещи новини