Джигит блъсна дете и избяга

  • 07 май 2015 10:30

  • 2572
  • 1
Джигит блъсна дете и избяга
©

Неправоспособен шофьор блъсна дете на улица в Петрич и офейка, но за кратко. Пътният инцидент с хлапето е станал във вторник през деня, към 14:10 часа. 47-годишният петричанин С.К. се качил да кара лек автомобил „Мерцедес МБ 100Д" в южния град. Той обаче нямал свидетелство за управление на возилото.

Водачът блъснал внезапно изскочило на пътя дете и дал газ, вместо да помогне на пострадалото хлапе. Свидетели на инцидента обаче уведомили полицията за номера на колата. Малко по-късно пишман шофьорът е установен от органите на реда и задържан със заповед в ареста до 24 часа. Взета му е кръвна проба за алкохол.

След преглед в МБАЛ „Рокфелер" в Петрич детето е оставено за наблюдение с охлузни рани по тялото, няма опасност за живота му.

Последвайте канала на

2572 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.05.08 | 07:21

1
А бе каква е тази ненормална държава бе.............всеки ден деца убиват/блъскат/ по пътищата...........а бе вие добре ли сте.................спрете се бе.............малоумници----------нямал книжка и взел кола и кара..........вие нямате ли мозък по главите си..............ама това са деца бе ейййй........... откачалки.........................

Добави коментар

Водещи новини