Двойка псува лекари, грози ги съд

  • 05 май 2015 14:09

  • 2589
  • 2
Двойка псува лекари, грози ги съд
©

Мъж и жена от Горна Оряховица са обвинени за хулиганска проява, извършена в Спешното отделение във Велико Търново. Екшънът се разиграл на 19 ноември м.г.. Около 21 ч. двойката завела болното си дете на година и половина в спешния център.

Родителите не били доволни от отношението на дежурния екип и направили лют скандал, че не му обръщат достатъчно внимание. Двамата изсипали куп обиди, псувни и ругатни срещу лекарите, но до бой не се стигнало. По-късно шефката на Спешния център д-р Валентина Хаджирадева подала сигнал в прокуратурата.

В хода на проведеното разследване хулиганите, извършили непристойните действия, грубо нарушаващи обществения ред, били установени и привлечени под отговорност. 24-годишния баща Г. Г., имал богато криминално досие и бил осъждан за документни престъпления, шофиране в пияно състояние и без книжка. 20-годишната му половинка С.А. до сега не била известна на полицията. На двамата са наложени мерки за неотклонение "подписки".

Последвайте канала на

2589 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
не е само затова, че са цигани...

2015.09.02 | 15:27

2
Тотално съм отвратен - от високопарното поведение на лекарите... Затова ги бият и циганите... Никаква човещина.. Не дай си боже някой възрастен да се разболее в петък вечер... До понеделник до 10 часа - нула внимание.. Не са редки смъртните случаи - точно поради тази причина... Така, че замислете се ....
Аз казах

2015.05.07 | 09:16

1
Спрете да лекувате циган/ската паплач!!!

Добави коментар

Водещи новини