Мъж е с опасност за живота след катастрофа до бензиностанция в Русе

  • 21 април 2015 20:50

  • 1994
  • 0
Мъж е с опасност за живота след катастрофа до бензиностанция в Русе
© Булфото

Тежка катастрофа е станала на бул. „Хр. Ботев“ в Русе тази вечер. Един мъж е с опасност за живота след инцидента, съобщи "Русе-нюз".

По първоначална информация, инцидентът станал малко преди 18:00 ч. Там се блъснали „Фолксваген Поло“ и „Сеат“. Двете коли се движели в посока изхода на Русе.

Според очевидци, „Поло“-то, управлявано от 63-годишен мъж, което се движело в дясната лента, се ударило в бордюра, в резултат на което се отклонило и навлязло в лявата лента, където било ударено от движещия се там „Сеат“, зад волана на който била 28-годишна жена.

При удара сериозно е пострадал водачът на „Поло“-то, който е бил откаран в болницата. Оттам съобщиха, че мъжът е с тежка черепно-мозъчна травма и фрактура на носа, настанен е в хирургично отделение с опасност за живота. Водачката на „Сеат“-а също е откарана в болницата, заради получения шок.

Очевидци на местопроизшествието разказали, че мъжът имал високо кръвно. Предполага се, че му е прилошало и по тази причина е загубил контрол над автомобила.

От МВР изясняват причините за инцидента.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
1994 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини