Циганин нападна и псува кметицата на сунгурларско село

  • 15 април 2015 14:22

  • 3125
  • 1
Циганин нападна и псува кметицата на сунгурларско село
©

37-годишният Добромир Христов подлуди сунгурларското село Вълчин, като крещя, рита и псува в кметството.

Той нахлул в сградата разгорещен и видимо пиян и се нахвърлил с обиди срещу кметицата Гинка Зенгинова. Бил яростен, че жената не била на работа в понеделник, който беше официален почивен ден за великденските празници. Добромир обаче бил бесен, защото тогава той се скарал със семейство роми, които са новодомци в селото, съобщава "Флагман". В скандала между двете семейства детето му било ударено. Агресията на Добромир набирала скорост и на следващия ден, след като се напил, избухнал в кметството. Няколко пъти охраната на сградата го извеждала, но той продължавал да буйства. Крещял срещу кметицата: „Да ти е*а майката, защо почиваш на Великден и не дойде да видиш боя?“. Той държал жената да изгони от селото семейството, с което Добромир бил в конфликт.

След гръмкия скандал в кметстовото бил подаден сигнал в полицията. Дошлите на място униформени служители обаче също били посрещнати с обиди и псувни. При опита да бъде задържан той оказал съпротива, което наложило използването на физическа сила и белезници. След задържането си в служебния автомобил агресивният мъж продължил да буйства, да удря главата си в прозореца на задната дясна врата и да нанася удари с крак по двете задни врати, съобщиха от Одна МВР. По случая е образувано бързо полицейско производство. „22 години съм в кметството и досега подобно чудо не съм виждала. Той по принцип досега не е създавал проблеми, но явно този път алкохолът си е казал думата“, каза кметицата Гинка Зенгинова.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3125 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Drejbi

2015.04.16 | 11:22

1
GLEDAM KOLKO TAPİ KOMENTARİ İMA.. JAL MİE ZA BULGARİA ZASHTOTO VMESTO DA SE BORESHE E TURSİTE TRİABVASHE DA NAPRAVİ GOLEMİ PLANOVE S SİGANİTE ZASHTOTO PONE OT TURSİTE TAKİVİ DİVİ ZAPLAHİ NİAMASHE KAM BULGARİTE JİVEEHME V MİR

Добави коментар

Водещи новини