Слави Ангелов: Очаквах държавата да почне да бута хотелите, а те почнаха да падат сами

  • 09 април 2015 07:53

  • 5517
  • 5
Слави Ангелов: Очаквах държавата да почне да бута хотелите, а те почнаха да падат сами
© Булфото

Аз очаквах държавата да почне да бута тези хотели, за да започнат туристите да се връщат по родното Черноморие, но за съжаление те започнаха да падат сами. Всичко това се дължи на факта, че не спазват никакви правила.

Това каза в сутрешния блок на БНТ разследващият журналист Слави Ангелов по повод вчерашната трагедия със срутилия се край Варна хотел. Заедно с него гост в студиото беше и адвокат Марин Марковски, който сподели, че при строителството има наистина строги правила, които е задължително да се спазват. Най-вероятно става въпрос за човешка грешка, каза още той. В предаването имаше и директна връзка от Варна с близки и роднини на затрупаните работници. Стана ясно, че все още няма намерени хора след издирването с термокамери и кучета.

Ангелов и Марковски коментираха и темата за профила на българския престъпник. В страната цари тотална деморализация и липса на възмездие. Това кара тези хора да се чувстват безнаказани и да не се замислят, когато извършват престъпление, каза Ангелов. Общият профил на престъпника е по-скоро социален експеримент. Това не поставя и не решава големия въпрос до кога ще има убийства, до кога ще има битова престъпност, до кога ще се избушва държавата с корупционни сделки. Аз съм защитавал различни хора. Те не могат да се ограничат само с общ профил. Там трябва да се изследва личността на дадения човек, допълни адвокат Марковски.

Тези които стават лидери на престъпния свят, се доказват много по-добре от един политик, президент или министър-председател. Хората в тези среди са много по-гъвкави. В момента се занимавам с един човек - Паскала. Той е един от главните ръководители на контрабандата с цигари. Там говорим за милиарди. В разследването съм стигнал доста далеч. Този човек е подкупил стотици държавни чиновници и не говоря само за митничари. Досието на този човек е чисто. Не случайно вчера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г каза, че това е един проблем, с който ще се справим много трудно, завърши Слави Ангелов.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
5517 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2015.04.11 | 13:11

5
Darjavata kak da butne hotelite na sadiite, kato posle sadiite ste butnat darjavata.
2

2015.04.11 | 13:11

4
Как ще бутнат държавата?! Нали ако държавата (хората) се вдигнат срещу управниците, нито ушевите нито армията ще ги спаси.

2015.04.11 | 13:10

3
Та нали същите тези корумпирани политици ( близките им и подставени лица ) издига тези незаконни и паянтови хотели !
ВАЖНО!!!

2015.04.11 | 13:10

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените обл. Бургас. На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците (персонала) и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене! Отношението е като към животни!

2015.04.10 | 01:22

1
Те законите са писани от най-големите престъпници,като Бисеров от дпс-то. Така са създадени за да могат да се заобикалят без проблем. За справка наблюдавайте сега делото срещу въпросния Бисеров и ще видите престъпника как ще го оневинят.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини