Откриха разкъсан от животни обявен за издирване мъж

  • 02 април 2015 17:57

  • 2382
  • 0
Откриха разкъсан от животни обявен за издирване мъж
©

Трагично приключи издирването на 78-годишния Стоян Стоянов от карнобатското село Смолник.

Той е бил открит мъртъв в гориста местност, тялото му било раздърпано от животни. В близост са намерени и останките от магарето, с което възрастният човек трябвало да се придвижи до родното си населено място, съобщава „Флагман”. Стоян беше издирван близо месец, след като за последно е бил забелязан на 4 март т.г. По данни на местните хора той е отишъл на гости при свой братовчед в село Недялско и следите му се загубили, когато решил да се връща обратно. В следобедните часове той тръгнал да се прибира с магарето към Смолник, но изчезнал безследно.

МВР обяви Стоян Стоянов за издирване. Близките на мъжа преровили буквално всеки сантиметър от местностите край пътя между двете села, но безуспешно. Стоян е бил намерен едва на 28 март край село Маленово, община Сталджа, област Ямбол, далеч от пътя, който ли трябвало да премине. „Най-вероятно човекът просто се е загубил и така е попаднал в дерето“, коментираха потресени негови съселяни.

Той се е придвижвал с каручка, която най-вероятно е хлътнала в калта. Стоян продължил да се движи с магаренцето и стигнал до дере, където най-вероятно е седнал да си почине, но е получил инфаркт.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
2382 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини