До дни в София пристигнат бащата и бабата на момченцето от куфара

  • 02 април 2015 13:20

  • 1964
  • 1
До дни в София пристигнат бащата и бабата на момченцето от куфара
©

Полицията в София очаква в близките дни да пристигнат бащата и бабата на 5-годишното дете, намерено убито край Пасарел. Двамата трябва да разпознаят телата на момчето и майка му. Все още няма яснота за извършителя на убийствата, предаде БНР.

Вадим Плотников, който е баща на 5-годишния Никита и майката на Ана Леонтиева - Олга Ивановна, трябва да пристигнат в София. Те са призовани, за да разпознаят телата на детето и майка му. Въпреки излязлата неофициална информация и твърденията на руските власти вчера, главният секретар на МВР Георги КостовГеорги Костов Георги Костов е роден през 1967 г. в град Хасково. Той е завършил Висш технически университет в обясни, че официално все още се водят с неизяснена самоличност. Към момента няма и конкретен заподозрян за извършването на убийствата.

Криминалисти предполагат, че в случая не е изключено да става дума за поръчка за убийство, идващо от чужбина. Най-вероятно физическият извършител е напуснал страната веднага, след като е убил майката и детето. Все още в България не е пристигнал и Герман Костин, който е собственик на жилището, в което се предполага, че са живели убитите. Работи се по няколко версии като причина за престъплението. Не се изключва вероятността в случая да става дума за неуредени финансови отношения или опит за изнудване.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1964 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Въпрос

2015.04.02 | 13:51

1
Защо детето се води Никита Леонтиев, на майчината си фамилия?

Добави коментар

Водещи новини