Арестуваният надзирател е вкарал стоката в затвора срещу 280 лв.

  • 18 октомври 2011 12:35

  • 1159
  • 1
Арестуваният надзирател е вкарал стоката в затвора срещу 280 лв.
©

280 лева е получил 34-годишният надзирател Кирил Христов, за да внесе в затвора наркотици, мобилни телефони и алкохол, разказаха близки до разследването.

Охранителят, който работи в затвора в София, беше задържан от Криминалната полиция, след като беше следен няколко седмици. За момента няма данни и други служители да са участвали в схемата.

Работещи по случая разказаха, че това вероятно не е първият път, когато 34-годишният Кирил Христов внася в затвора забранени предмети. Надзирателят се е свързвал с роднини и близки на затворниците и те му давали алкохол, дрога или мобилни телефони и сим карти. Срещу услугата служителят на затвора получавал пари. Полицаи обясниха, че 34-годишният мъж е бил изключително хладнокръвен и това му е помагало дълго време да внася забранените предмети без да бъде заподозрян.

В момента на задържането у него са били открити 11 мобилни телефона, пет сим карти, 15 бутилки алкохол и малко количество амфетамини, хероин и кокаин.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1159 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
АНОНИМЕН

2011.10.18 | 17:38

1
Този не внася дрога, той внася в Затвора СМЪРТ за колегите си и тяхните семейства.Нека този път Министерството се пробуди.Осъдете го на смърт.

Добави коментар

Водещи новини