Син на червен евродепутат нападнал футболиста на Славия

  • 17 октомври 2011 19:53

  • 7898
  • 7
Син на червен евродепутат нападнал футболиста на Славия
©

Атанас Папаризов, син на евродепутата от БСП със същите имена, участвал в нападението срещу 18-годишния футболист на “Славия” Божидар Васев преди 2 месеца пред НДК в София.

Новината пръв съобщи собственикът на клуба Венцеслав Стефанов, според когото “случаят се покрива”. Стефанов обаче отказа да обяви името на извършителя или на неговия баща.

Информацията бе потвърдена от полицията, но без да се оповестят дори инициали, тъй като замесените са непълнолетни. Младият халф на “белите” Божидар Васев бе ранен с нож в гърба на 23 август към 20,30 ч вечерта. Той излязъл на разходка със своя приятел и съотборник Даниел Васев в градинката до НДК. На няколко метра от Моста на влюбените двамата били обградени от осем момчета на тяхната възраст и дори по-малки. Започнали да ги обиждат и да ги наричат “гейчета”. Само Божидар им отвърнал и трима от тях се нахвърлили върху него. Започнали да го удрят и ритат. Божидар побегнал.

Един от биячите го подгонил, настигнал го и след като си разменили удари, нападателят извадил нож и го забил в гърба на футболиста. Случаят бил разследван от Четвърто РПУ. Полицаите задържали и тримата участници, открили ножа, установили младежа, който нанесъл удара. “Изобщо не може да се говори за прикриване . Да, наистина един от участниците е син на депутат, но не той е нанесъл удара с ножа. Всички материали са предадени на прокуратурата”, заявиха в понеделник от СДВР.

“Софийската районна прокуратура (СРП) е повдигнала обвинения на непълнолетните Виктор Манолов, Иван Иванов и Атанас Папаризов за причиняване на лека телесна повреда”, съобщи пред “Труд” прокурор Радослав Димов. Обвинителят уточни, че не е повдигнато по-тежко обвинение, тъй като раната на Васев е повърхностна, по-скоро порязване. Според прокурора разследването приключва и предстои предявяване на материалите. В понеделник евродепутатът от БСП Атанас Папаризов не бе открит за коментар.

Последвайте канала на

Novini.bg
7898 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Georgi

2012.02.24 | 16:47

7
Deputatskoto sin4e da mi padne i da mi kaje gei v o4ite...Nqma i v pirogov da moje da stigne 6te umre o6te v lineikata....
sany

2011.10.26 | 13:14

6
deputatskite kopeleta semisliat za nedosegaemi....nema oturvane..i 6to nekazvat koi e deputata i sina mu..nali xorata sa gi izbrali tia palia4ovci
пак обективен

2011.10.26 | 13:14

5
БРЕХ ЧЕ ГОЛЯМА НОВИНА , АМА ! ПРЕДИЗБОРНА ! ИНАЧЕ НЕ СПОМЕНАВАТЕ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е ПРИМЕРНО КАНДИДАТ КМЕТИЦАТА ,ДЕТО СИ РЕГИСТРИРАЛА СТОТИНА ИЗБИРАТЕЛИ В СВОИТЕ КЪЩИ ОТ ДРУГИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА. МЪЛЧИТЕ КАТО КОМУНИСТ НА РАЗСТРЕЛ .
u

2011.10.26 | 13:14

4
Тези от СДВР стига са дрънкали глупости! Според тях на какво трябва да се вика "покриване"!? Това е поредния случай с поредното депутатско синче, който не излиза наяве!
kinesiotapebg.eu

2011.10.26 | 13:14

3
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu
Керванът си върви

2011.10.26 | 13:14

2
И като не е виновен, Папаризовия син, защо се крие? И баща му също! И защо все "такива" синчета на "такива" татковци са в компанията на "такива" младежи? И като все зад граница учат, в добри колежи, защо им се случват "такива" работи?

2011.10.26 | 13:13

1
за депутатското синче кое е тежка телесна?да му треже главата ли?

Добави коментар

Водещи новини