Полицейска гонка до двора на училище в Бургас, ученици гледат арестите

  • 20 март 2015 15:37

  • 3124
  • 1
Полицейска гонка до двора на училище в Бургас, ученици гледат арестите
©

На истински полицейски екшън са станали свидетели деца от ОУ "Бр. Миладинови" в Бургас днес по обед. Те наблюдавали през оградата как две полицейски патрулки преследват младеж и впоследствие го арестуват. На земята са били натръшкани още едно момче и девойка.

Оказало се, че малко по-рано едно от момчетата се скарало с приятелката си. Тя решила да му избяга и хукнала, той я последвал, но момичето паднало и ударило лошо главата си в бордюра, информира 24 часа. Гаджето й извикал приятел на помощ и двамата качили ранената в автомобил. Бдителни баби от съседен блок обаче помислили, че непознатите отвличат девойката и се обадили в полицията.

На място пристигнала полицейска патрулка с двама униформени. Като видял полицаите, приятелят на момичето хукнал да бяга. Започнало преследване, на място дошла и втора патрулка. След като беглецът бил задържан униформените намерили у него марихуана.

В крайна сметка тримата младежи са отведени във Второ РУП за изясняване на случая. Проверка на 24 часа установи, че момичето нямало намерение да подава жалба срещу приятеля си.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3124 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Критика

2015.03.21 | 16:09

1
Тревопасни....няма какво да се занимават с тях,а направо да ги прибират за притежание на трева

Добави коментар

Водещи новини