Сръбската скара опразни мол „Галерия Бургас"

  • 19 март 2015 11:41

  • 5267
  • 0
Сръбската скара опразни мол „Галерия Бургас"
©

Пожар гора в мол „Галерия Бургас", съобщи flagman.bg.

Всички посетители и персонала на търговските магазини са били евакуирани. От охраната са съобщили на всички посетители спешно да напуснат мола, без да дават обяснения каква е причината за пожара.

"Усеща се задушлив дим. Паниката е голяма", твърдят очевидци на пожара. Четири пожарни автомобила вече са на мястото на инцидента.

Пламъците са тръгнали от последния етаж, където се намират заведенията за хранене и киното. В целия мол се усеща задушлив дим, не е ясно дали има пострадали. Според очевидци този път пожарът е сериозен.

„Голяма част от заведенията за бързо хранене ползват евтини котлони, които не са пригодени за професионални кухни и целодневно натоварване. И друг път е имало случаи на котлоните са се запалвали. Възможно е именно това да е причината за пожара и сега“, коментираха служители на мола.

По първоначални данни аспирацията на сръбската скара е причината за пожара. Той е тръгнал именно оттам, като най-голяма тревога е предизвикал гъстият дим. Няма пострадали при инцидента.

Около 11:30 часа служителите на търговския център са се върнали на работните си места и ритъмът на работа се възстановява.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5267 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини