Шофьор потроши бариера в Дупница и избяга с нея

  • 15 март 2015 21:17

  • 2519
  • 1
Шофьор потроши бариера в Дупница и избяга с нея
© Архив

Шофьор от Дупница се опита да завие на паркинга зад сградата на полицията, но в бързината счупи бариерата и избяга със забита в автомобила му част от бариерата. Малко след инцидента полицаите открили нарушителя в дома му, съобщава „Струма”.

18-годишният Валери Димитров се движел с висока скорост с лек автомобил "Сеат Толедо". Той влязъл на паркинга пред офис на БСП, опитал се да завие, но не успял, и нацелил бариерата, сложена от "Паркинги и гаражи", с която се ограничава достъпът на автомобили зад сградата на полицията в града.

Шофьорът изчакал жена, която излязла от ресторант, тя бързо се качила в автомобила и потеглили с бясна скорост.

Служител на "Паркинги и гаражи” записал номера на колата и сигнализирал в КАТ. Пътните полицаи открили по регистрационния номер кой е собственикът на автомобила. Открили Валери Димитров в дома му в Дупница, автомобилът бил в гаража. На шофьора е взета кръв за алкохолна проба. Бариерата до полицията продължи да работи, но с остатъка от счупената част, на която бе останала емблемата на автомобила.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
2519 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.08.09 | 21:45

1
и нацелил бариерата, сложена от "Паркинги и гаражи", с която се ограничава достъпът на автомобили зад сградата на полицията в града.- a zasto e ograni4en dostapat

Добави коментар

Водещи новини