Закопчаха наркодилъра Пъпката с 4-има клиенти

  • 10 март 2015 14:02

  • 1713
  • 0
Закопчаха наркодилъра Пъпката с 4-има клиенти
©

Четирима мъже и жена от София са били задържани в момент на сделка с наркотици по време на полицейска операция в столичния квартал ”Овча купел”.

Задържани са продавачът М.Ж.- Пъпката /25г./, известен на полицията и осъждан за притежание и разпространение на наркотици и клиентите му - Г.С./21г./ - с регистрация за наркотици, С.Т./21г./- осъждан за притежание и разпространение на наркотици, С.П./22г./- осъждан за кражби и грабежи и 21-годишната Й.Т.

При обиските и претърсванията полицаите открили и иззели мобилни апарати, пари, полиетиленово топче с растителна маса, пакетчета с растителна маса и бяло прахообразно вещество, спейсбек с растителна маса, саморъчно свита цигара с растителна маса, спейсбек с вещество на бучка, полиетиленов плик с вещество на кристали и електронна везна.

Петимата били задържани за 24 часа в полицията, а по случая е образувано досъдебно производство. От изготвената експертна справка станало ясно, че иззетото вещество е марихуана с тегло 28 гр.

След доклад на материалите по случая в Софийска градска прокуратура на Пъпката е повдигнато обвинение за извършено престъпление и е наложена мярка за неотклонение „задържане под стража” за срок от 72 часа, която в последствие е изменена в постоянна.

Клиентите му са разпитани като свидетели и освободени.
 

Последвайте канала на

Нора Виткова
1713 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини