Трети труп открит днес - до хотел край Сандански

  • 21 февруари 2015 19:25

  • 4578
  • 3
Трети труп открит днес - до хотел край Сандански
©

Намериха труп на мъж на работното му място в близост до хотел „Пирин“ край Сандански. 79-годишният Васил бил пазач на бившия „Гатер“ край курортния град.

Сигнал за трагичния инцидент е подаден днес около 14.00 часа от негов познат, който имал кошара наблизо, съобща struma.bg.

Веднага на място пристигнали екипи на полиция и Спешна помощ, които единствено констатирали смъртта. При извършения първоначален оглед не са установени следи от насилие.

Около 15 часа днес друг труп бе намерен на ул. "Сребърна" в столичния квартал "Хладилника". По тялото на мъжа не са открити следи от насилие.

В Пловдив днес сутринта бе намерен трупът на 86-годишна жена
, която умряла както си седяла на дивана в хола преди доста време.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4578 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.02.23 | 08:17

2
Коалицията „Булгартабак“: Прасе, Сокол и Буда.Цигареният холдинг остава невидимият трети партньор в дуета ДПС – ГЕРБ, който все повече се откроява като истинския управляващ страната.Според запознати със сделката зад цялото ято офшорки стоят освен вече свързваният с „Булгартабак“ ДПС депутат Делян Пеевски, двукратен премиер, котарак-културист, който е и личен приятел на премиера, и почетен председател на етническа партия. Героите със сигурност са разпознаваеми. Това, което остава скрито години след раздържавяването на цигарения холдинг, е как „Булгартабак“ успява да играе ролята на невидимия трети партньор в дуета ДПС – ГЕРБ. Тандем, който все повече се откроява като реално управляващ страната за сметка на широко прокламираната голяма коалиция. Сделката по приватизацията и последващата смяна на собствеността в мажоритарния акционер в „Булгартабак холдинг“ е описвана и разказвана може би десетки пъти. За да е ясно мястото на нашите политико-физкултурни герои, е редно да я опиша пак.

2015.07.27 | 10:13

3
Тъпо същество,кога ще се самозапалиш,че да ни отървеш от простотията си

2015.02.23 | 08:17

1
Е ти чак сега ли разбра?

Добави коментар

Водещи новини