Иззеха дрехи - менте и безакцизни цигари

  • 13 октомври 2011 13:54

  • 803
  • 0
Иззеха дрехи - менте и безакцизни цигари
©

Общо 1166 спортни стоки с лого на защитени търговски марки и 5056 етикета са иззети при проверка от харманлийските полицаи, съобщиха от дирекцията в Хасково.

Вчера след получен сигнал полицейските служители проверили микробус Мерцедес, собственост на 31-годишен харманлиец. В товарното помещение на колата са открити 1112 от стоките - якета, спортни комплекти и спортни долнища, носещи лого на запазена търговска марка.

Последвало претърсване в дома на мъжа на улица "Съборна", където е установено, че първият етаж е обособен като шивашки цех, а  таванското помещение - като кроялня. Оттам са иззети още 54 броя спортни стоки, 189 броя прозрачно фолио и заготовки, 5056 броя хартиени етикети и 4 чувала с текстилни заготовки, всички с лого на защитени търговски марки. Мъжът е задържан до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Междувременно икономическите полицаи са иззели 450 кутии безакцизни цигари. Вчера те извършили проверка на лек автомобил Фолксваген Поло, паркиран на улица "Ятак" в Хасково. В колата, собственост на 50-годишна хасковлийка, са намерени цигарите от различни марки без акцизен бандерол.

Димитровградските полицаи пък извършили проверка в частен дом в Димитровград. Провереният апартамент е на улица "Христо Ботев", собственост на 49-годишна жена. В стаите органите на реда откриват 341 кутии безакцизни цигари и 310 броя саморъчно свити папируси. Образувани са досъдебни производства.

Последвайте канала на

Весела Найденова
803 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини