Закопчаха гледачки - менте в Бургас

  • 13 октомври 2011 13:46

  • 1716
  • 1
Закопчаха гледачки - менте в Бургас
©

Задържани са мними гледачки за измама в Бургас, съобщиха от ОД на МВР в града.

В резултат на работата на полицейските служители от Първо Районно управление "Полиция" - Бургас и служителите от група "Противодействия на джебчийските кражби" при сектор "Криминална полиция" при ОДМВР – Бургас са установени извършителките на измамата, осъществена на 01 септември спрямо 55-годишна бургазлийка, при която в района до Казиното в Морската градина, под предлог за разваляне на магия, от бургазлийката е отнета сумата 10 487 лв. и 3929 евро. Това са 31-годишната С.П. от Горна Оряховица и 55-годишната С.М. от Гулянци, и двете криминално проявени.

На 10 октомври С.П. е задържана в Първо Районно управление "Полиция" - Бургас, като с постановление на Бургаска районна прокуратура срокът на задържането е удължен на 72 часа. С.М. е задържана в Районно управление "Полиция" - Гулянци, като поради здравословни проблеми към момента е настанена за лечение в болницата в Гулянци. Работата по случая продължава.

Последвайте канала на

Novini.bg
1716 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
nari

2011.10.13 | 16:01

1
nali v bg e golyma kriza v momenta ot kyde pari i to tolkova mnogo za magiiii i gluposti kato ima oste takiva xora deto mislyt kyde da si xarcat parite a ima xora deto nymat pari daze za xlyb

Добави коментар

Водещи новини