Закопчаха трима за документна измама

  • 13 октомври 2011 13:30

  • 874
  • 0
Закопчаха трима за документна измама
© Булфото

Трима мъже са задържани за измама с лични и банкови документи в Бургас, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Бургас.

Вчера за времето от 05.30 ч. до 12.00 ч. на територията, обслужвана от Полицейски участък "Победа" към Първо Районно управление "Полиция" - Бургас е проведан специализирана полицейска операция. По време на акцията са задържани 34-годишният Н.Й., 27-годишният М.Т. и 29-годишният Б.Т., и тримата от Бургас.

При извършеното претърсване в домовете на лицата са намерени и иззети списъци, съдържащи лични данни на лица и дължими от тях суми, бележник и тетрадка с данни на лица - длъжници. открити са и голямо количество дебитни и кредитни карти, лични карти на лица-длъжници и сумата от 8000 лв. в различни валути. Иззети са документи, удостоверяващи теглене на парични суми от банкомати, с написани върху тях имена на лица и суми за получаване.

Н.Й., М.Т. и Б.Т. са задържани за срок от 24 часа, като работата по установяване съпричасността им към свързаното с предстоящите избори възможно купуване на гласове продължава от служители на ОДМВР - Бургас.

Последвайте канала на

874 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини