Дядо даде три бона за вафли

  • 07 февруари 2015 16:44

  • 2295
  • 5
Дядо даде три бона за вафли
©

Възрастен мъж от ломското село Сталийска махала броил 3000 лева за кутия вафли на измамници. 78-годишният Й.М. бил подведен от изпечените мошеници, че е спечелил 22 000 евро от лотария в Гърция. За да си получи парите обаче дядото трябвало да брои 9 бона.

Историята му разказал мъж, който позвънил на домашния му телефон на 3 февруари в ранния следобяд. Възрастният човек оприличил гласа на свой племеник и се доверил. Той обаче обяснил, че има само 3 000 лева. Измамникът бил "великодушен" и обещал да плати останалата сума, съобщава tribali.info.

В 19 часа пред портата на дядото спрял автомобил с непознат за него мъж. Той взел от стареца хилядарките и му остави средно голям пакет и изчезнал. Когато Й.М. отворил кашона открил вътре кутия с вафли.

Възрастният човек успял да се свърже с племеника си и разбрал, че той никога не е стъпвал в Гърция. Така измамата лъснала.

Последвайте канала на

Нора Виткова
2295 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Чичо Дук

2015.02.09 | 10:57

5
Този дърт изкукуригалник, толкова ли е прост, че да се върже на тези глупости?

2015.02.09 | 10:54

1
ами как се връзват на лъжите на герб
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.02.09 | 10:56

4
Стигнах до извода, че българите сме изключително прост и нагъл народ. Защо не ни броят в Европа? Европейците са го разбрали преди нас. Да искаш да плуеш в мизерия, когато някой ти предлага да извади поне главата ти над лайната? Да забравиш какво е било допреди 5 месеца? Да забравиш, че лакеите на петата колона са искали (и почти успяха) да те сложат в краката на джуджето с имперски мераци? Да забравиш 11 млрд. дълг, за който могат да направят отчет само за един? Да забравиш тройния шлем? Да забравиш полицейското беззаконие срещу мирните протестиращи? Да забравиш командированите на границата мизерстващи? Да забравиш откраднатото? Да забравиш, че искаха да ти затворят устата с нови закони? Да забравиш удавените от миналата година? Да забравиш пееФ? Да забравиш белия автобус? ... Ми, щом си забравил всичко това, и като идиот обвиняваш тези, които искат поне нещо малко да направят за теб, значи не заслужаваш никакво уважение! Жалко. българино.
Любо Ангелов от Бургас член на ПП АТАКА

2015.02.09 | 10:55

3
И тъй като сидерастката пачавретина Волен Сидеров не се показва по никакви телевизии и радиа, освен по телевизията на Аллах, Алфа ТВ, реших да драсна тук, защото Волен Сидероглу-паша, се изгуби като Рублата!Салям Алейкум братя сидерсти, да не забравите да гласувате за АТАКА, защото сме про-Руски и про-Турски националисти УНИКАЛНИ КОМУНИСТИ. Защото като гласувате за нас ще има втора АЕЦ Белене, за която ние като нация ще плащаме милиарди неустойки на братска Русия! Защото ако сме на власт ще има Южен поток, за който пак ще плащаме милиарди ако не бъде направен в полза не на България, а на русия! Братя сидерасти гласувайте за нас от АТАКА ако искате ДПС да управлява, все пак наш ибрик Волен е със Местан, затова и Путин е със Ердоган! Анадъно?!

2015.02.09 | 10:54

2
ДС служителите са в ГЕРБ и ДПС,сега си задайте въпроса ТЕ на КОГО са ПРОЕКТ и имат ли един БАЩА.

Добави коментар

Водещи новини