Бащата на Сашко започнал да го насилва още на 20-ия му ден

  • 27 януари 2015 07:53

  • 7050
  • 5
Бащата на Сашко започнал да го насилва още на 20-ия му ден
©

Бащата на малкия Сашко от Сандански, чиято драма разтърси цяла България още преди четири години, го е насилил още на 20-ия ден от раждането му.

Детето постъпило в болница с кървене от ануса, температура и диария. Това разказаха разследващите гнусната гавра полицаи пред „Телеграф“. Извратенякът Костадин Тасев избяга от страната ни още щом чу, че трябва да лежи зад решетките. Той беше открит година по-късно в гранично гръцко село, където работел като овчар. Очаква се тази седмица гръцкият съд да гледа екстрадирането му.

Малкият Сашко се родил на 6 октомври 2007 г. Момченцето било здраво, но още в края на първия си месец постъпило в болница с температура, кървене от ануса и диария. Лекарите му оказали първа помощ и го изпратили за преглед при гастроентеролог. Тогава се появили първите съмнения, че с детето е блудствано. До април 2009 г. Сашко е постъпвал 14 пъти в различни болници с едни и същи оплаквания – изтичане на кръв от аналната област.

Когато детето е на 2 годинки и 4 месеца изродът прави най-бруталното си изнасилване. Костадин се промъкнал при Сашко, докато майка му спяла и го отмъкнал в другата стая. Там започнала гаврата. Детето пищяло от болка, а виковете му събудили майката. Видяла, че синът й лежи на топка до леглото на баща си. Като я видяло, детето протегнало ръчички, плачело и повтаряло само: „Мамо, мамо“.

Насилникът обаче не се трогнал. Напротив – последвали нови гаври. Според описание на разследването мъжът насилил детенцето с пръчка, разкъсвайки дебелото му черво и пикочния мехур. Започнало страшно кървене от ануса на детето. За 4 часа майката сменила 12 памперса, напоени с кръв, някои от които Костадин изгорил. Сашко успял да й каже: „Мамо, тати направи боб“ и посочил дупето си. Жената набрала смелост и се обадила в полицията.

Когато Сашко бил настанен в социален дом, майката започнала да постъпва в болница със същите оплаквания – разкъсване на ануса. Но не намерила сили да подаде оплакване срещу насилника си Костадин. „Просто я е било страх“, коментира прокурора по делото Елка Атанасова. Близо 4 години делото срещу Тасев се влачи по инстанциите. Накрая той е осъден на 12 години затвор, които ще излежи веднага, след като бъде екстрадиран от Гърция.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
7050 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
БОБИ

2015.06.28 | 17:02

5
а що да връщат смъртните присъди тия в затвора какво ще правят нали чакат такива с нетърпение
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.06.28 | 04:01

3
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!
23

2015.06.28 | 04:01

4
izrud --- varnete smartnite prisadi !!!!!!raztrelqite go toq ne6tastnik a predi tova mu razkusaite gaza
23

2015.06.28 | 04:01

2
izrud --- varnete smartnite prisadi !!!!!!raztrelqite go toq ne6tastnik a predi tova mu razkusaite gaza

2015.06.28 | 04:00

1
Mrusnik dolen sega v zatvota 6te praviat su6toto sus nego za da yseti ydovolstvieto ot bolkata i dano bude iznasilvan vseki den po 100 puti dokato ymre tazi tvar dolna.

Добави коментар

Водещи новини