Разбиха група за поръчкови престъпления в Пловдив

  • 26 януари 2015 18:45

  • 7731
  • 6
Разбиха група за поръчкови престъпления в Пловдив
©

Пловдивската полиция е разбила група, съпричастна към извършване на поръчкови престъпления в Пловдив. В списъка й са опит за убийство, палежи, уреждане на взаимоотношения със силови методи, съобщи "24 часа".

Главният секретар на МВР Светлозар Лазаров утре ще даде подробности относно акцията.

При акцията са задържани четирима души. Срещу трима от тях са повдигнати обвинения за палежи на 3 автомобила, а у един са открити незаконно притежавани над 500 патрона.

Групата е запалила колата на Павлина Хараланова, шеф на медицинския център. По-рано бе обявено, че се издирва бизнесменът Атанас Червенков по прякор Райфъла. Предполага се, че той е поръчителят. Червенков е обявен за общодържавно издирване.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
7731 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Бойко Борисов е УНИКАЛЕН педераст!

2015.01.29 | 18:38

6
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт. Всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Тиквата беше обявен в доклада на американския посланик през 2005 за мутра. Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!

2015.01.27 | 11:44

3
Не ми е чудно,че ако се поработи малко повече от органите на МВР няма да намерят във всеки град по една-две поръчкови групички за рекет,изнасилване,убииства и др.

2015.01.27 | 11:45

5
nali se se6ta6 4e tva ne se pravi za da nqma takava grupa a za da se raz4isti putq na "nashata pravilna grupa"

2015.01.27 | 11:44

4
Izob6to ne gi lovete i osajdajte,sled kato te sa vadvoriavali red i pravosadie,koeto lipsva v stranata ni!

2015.01.27 | 07:36

2
Е браво на вас,много бързо си оправихте заглавието.Вече не е поръчкови-хубаво е като го напишете да прочетете какво сте написали.

2015.01.27 | 07:36

1
Мая,Мая,виж само какво заглавие си изпраскала.

Добави коментар

Водещи новини