Хероин, метамфетамин и канабис иззеха полицаи от Велико Търново

  • 22 януари 2015 14:48

  • 1401
  • 0
Хероин, метамфетамин и канабис иззеха полицаи от Велико Търново
©

Хероин, метамфетамин и канабис иззеха полицейски служители от ОДМВР–Велико Търново и полицейските управления в областния град и Горна Оряховица, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Снощи, около 21 часа, в хода на полицейска операция, автопатрул забелязал двама мъже, движещи се по ул. „Люляк“ в Горна Оряховица, единият от които се държал неадекватно.

18-годишният великотърновец Д.Д., който е известен на полицията, демонстративно отказал да му бъде извършена проверка и оказал съпротива на униформените служители. Действията му наложили той да бъде задържан и отведен в полицейското управление.

Там, в джоб на дрехата му, полицейските служители установили около 5 г канабис, 1 г хероин и 0,5 г метаамфетамин. Д.Д. е задържан за срок до 24 часа. Срещу него е започнато досъдебно производство.

Същият ден, при съвместна проверка на криминалисти от ОДМВР – Велико Търново и полицейско управление в старата столица, в жилище на ул. „Сергей Румянцев“ в областния град, обитавано от 68-годишния К.К. са открити и иззети общо 16 грама растителна маса, която при направения полеви наркотест реагирала на канабис. По случая срещу К. К. е образувано бързо производство. След доклад на материалите в прокуратурата, той е привлечен в качеството на обвиняем. Наложена му е мярка за неотклонение „подписка“.

Последвайте канала на

1401 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини