Бивш затворник разгони с пистолет травестити и цигани в Бургас

  • 21 януари 2015 14:28

  • 3005
  • 4
Бивш затворник разгони с пистолет травестити и цигани в Бургас
©

Освободеният съвсем наскоро от затвора Горан Горанов отново показа нрава си.

30-годишният криминално проявен бабаит подгони в понеделник с пистолет травеститите и проститутки, които се събират в градинката до Старата поща в Бургас. Екшън сцената се е разиграла около 22,00 часа, съобщават от полицията в Бургас за „Флагман.бг”. Горанов, срещу чието име има цял поменик от престъпления, е известен с множеството си агресивни прояви в Бургас.

При последното такова - в понеделник вечерта, във видимо неадекватно състояние той залепя газовия си пистолет "Зораки" на главата на 27-годишен софиянец, вади и ловджийски нож. Не става ясно дали мъжът е бил клиент на смуглите проституриращи индивиди, или е един от тях. Бързата намеса на полицията претоварила фаталното развитие на случката.

Горан Горанов е задържан за срок от 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство, което най-вероятно отново ще го прати зад решетките. Последната му присъда е условна – 6 месеца, заради това, че през 2013 г. изпочупи отрезвителното отделение в Пето РУП. Тя е влезе в сила от 15 юни м.г. Няколко дни по-късно Горан Горанов бе освободен под домашен арест. В момента срещу него тече и друго дело – за въоръжен обир на 15-годишен тийнейджър в Бургас. Процесът все още е на първа инстанция.

През миналата седмица Горан Горанов бе основен герой в криминалната хроника. На 5 август той изпочупи компютърен клуб на бургаската улица „Съгласие“, а след като бе арестуван, вилня и в полицията, където строши с главата си шперплатова врата, заради което срещу него се води още едно досъдебно производство.

Третото досъдебно производство, отново започнало през миналата седмица, срещу Горан Горанов е за неявяването му на разпит в прокуратурата. Заради това е обявен за издирване и по-късно задържан.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3005 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Lyubo Analov

2015.07.07 | 17:39

4
И мен ме подгони.
САМО АТАКА!!!

2015.07.07 | 17:38

3
:DDDDDDDDDDDDDDDDD
До Любо Ангелов отрепката от Бургас

2015.07.07 | 17:38

2
Любо пак бягаш а хахахахахха

2015.07.07 | 17:38

1
Choveka strada ot svrah adrenalin.

Добави коментар

Водещи новини