Колата, открита след убийството на Лудия, е била открадната

  • 18 януари 2015 14:38

  • 6705
  • 3
Колата, открита след убийството на Лудия, е била открадната
© Булфото

Опожареният автомобил, зарязан от убиеца на Димитър Стоянов - Лудия от Пловдив е собственост на 33-годишен благоевградчанин. Аудито било откраднато преди около 2 седмици от пред дома му в Благоевград, съобщава ексклузивно struma.com.

От отдел "Убийства" към МВР от София стреснали Янко П., който бил извикан за разпит за автомобила му. Според неговите, показания преди две седмици колата му била задигната от улицата пред къщата му в Благоевград, той незабавно подал сигнал в полицията и автомобилът бил обявен за издирване. Дни по-късно с нея бе извършено убийството на Лудия.

Oпожареният автомобил "Ауди" бе намерен открит в покрайнините на парк "Лаута", близо до хотела, пред който бе застрелян бизнесменът Димитър Стоянов - Лудия. Автомобилът е залят със запалителна течност и след това е бил запален. От полицията твърдят, че марката "Ауди" А4 е сред най-крадените коли в България.

Убийството на пловдивския бизнесмен Д. Стоянов - Лудия е било добре планирано. Откраднали автомобила, застреляли Лудия и после покрили следите с палеж. За собственика на колата няма да бъде повдигано обвинение, тъй като той е обявил за кражбата и дни преди престъплението, остава му само шокът от случилото се.
 

Последвайте канала на

Мая Йорданова
6705 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2015.01.23 | 13:54

3
Защо ги наричат Бизнесмени ?

2015.01.21 | 12:44

2
DARJAVATA TOVA E TIKVATA MRASNA ZATOVA VSICHKO E IDIOTSKO KATO SAMIAT NEGO
Българин

2015.01.20 | 18:40

1
Когато в една държава има беззаконие (анархия) и институциите чакат знака на водещите става саморазправа. Много станаха некадърните бизнесмени и те сами взеха да си пречат...

Добави коментар

Водещи новини