Роси Черногорова разпознала Жоро Главата след убийството на Лудия (обновена)

  • 15 януари 2015 19:13

  • 35077
  • 14
Роси Черногорова разпознала Жоро Главата след убийството на Лудия (обновена)
© Булфото

Полицията в Пловдив все още търси убиецът на 38-годишния Димитър Стоянов - Лудия. Той беше убит снощи на входа на кооперацията, в която живеел.

Според информация на БТВ съпругата на застреляния - Роси Черногорова, е казала на полицията, че е разпознала на местопрестъплението Георги Славов, по-известен като Жоро Главата. Опожарената кола, която снощи бе открита в гората, в близост до кооперацията на убития, е именно на Георги Славов.

Криминалисти днес извършиха втори оглед на мястото на произшествието, претърсена бе и гората за наличие на гилзи и евентуално захвърлено оръжие. Официално няма съобщени версии за убийството. Проверява се дали екзекуцията не е свързана с бизнеса на заложната къща на убития, търсят се и финансови и лични подбуди.

Жестокостта на деянието личи от множеството дупки във вратата на кооперацията, в която Лудия живеел със семейството си.

Според главния секретар на МВР Светлозар Лазаров, полицията работи и по версията за вероятна връзка между последните показни разстрели.

Стоянов е бивш шампион по бокс, а след това и ММА-състезател. През последните месеци организирал подобни спортни състезания. Убийството на Димитър Стоянов е добре планирано. То е извършено професионално, смятат разследващи. Близките и приятелите му настояват убиецът да бъде заловен най-скоро.

Не повече от 5 минути е живял Димитър Стоянов-Лудия след фаталния изстрел снощи, посочи специалисти по огнестрелни рани. Убиецът е стрелял от 8 метра, а втория път - от около 2, показват следите по входната врата на кооперацията, където беше ликвидиран ММА-боецът. Стъклото на вратата е надупчено от 12 сачми.

Пушката е била заредена със забранените патрони 13 нули, всеки от които съдържа по 9 едри сачми. Фатален е бил вторият изстрел, който отнесъл половината бял дроб и шията на жертвата.

Сачмите разкъсали централна артерия и кръвта на Димитър бликнала силно. Това обяснява защо целият вход е оплискан в кръв, обясниха криминалисти. Следи от пръсти има по пощенските кутии, което показва, че въпреки мощната стрелба Димитър е успял да се задържи прав и се е подпрял. После е направил няколко крачки и се е строполил пред входа. Смъртта е настъпила от остра кръвозагуба, вследствие на разкъсаните артерии.

Кръвта му се е стичала и се е съсирила на гърба, затова криминалисти смятат, че се е обърнал по гръб в последния момент преди да падне на земята, сочат данните от първоначалния анализ.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
35077 14

Свързани новини

Коментари 14

Добави коментар

2016.05.16 | 13:40

13
Има си съд,не превръщайте страната в дива джунгла и зверилник,където се убиват толкова хора!Каквото и да е провинението,вината е и на полицията и съда,че си затваря очите за корупция и за извършени криминални деяния вече 25 години.Тези хора имат семейства и близки,почернихте България,защо е всичко това?Спрете!Докога ще се самоизбиват българи помежду си?
Отец Нафърфорий

2016.05.16 | 13:40

14
За колко осъдени бандити си чувал????

2015.01.17 | 18:41

9
Със завръщането на власт на тиквата мутра все по често ще чуваме за мутренско разчистване на сметки и показни разстрели мутренските времена се завръщат а със тях и мизерията и самоубийствата

2015.01.19 | 10:42

12
Ало 4 % я не се обаждайте а ми си стягайте куфарите за Сибир нали тя ще вие е втората родина.Махайте се от тука че смирисвате държавата ни.И да не забравите да си вземете и любовниците си от БСП.
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.17 | 18:42

10
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напълни България с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!

2015.01.18 | 23:38

11
samata istina,Bravo! No ako sudim po otsenkite,mnogo sa maloumnite koito poddurjat tikvata.
kiss ass

2015.01.17 | 00:23

8
Абе ти откъде знаеш,че Бойко е педерас ,да не те е порнал рязко?

2015.01.17 | 00:22

7
Боже колко глуави атакисти има боже.Щом вярват на един психично болен човек.И то за едно парче пица.

2015.01.16 | 23:03

6
В Европа трепят терористи,у нас чичко комунист поръчва да трепят бизнесмени от конкуренцията.
123

2015.01.16 | 19:13

5
zzzzzzzzzzz
12345

2015.01.16 | 19:13

4
ooooooooooooooooooooooo
кумшо въшо

2015.01.16 | 16:30

3
Колеги,тук някой пишеше за Робин Худ,тази вечер няма ли да действа? Очаквам с интерес новини,айде Робине.
кумшо въшо

2015.01.16 | 16:30

2
Колеги,тук някой пишеше за Робин Худ,тази вечер няма ли да действа? Очаквам с интерес новини,айде Робине.

2015.01.16 | 13:36

1
ГГГ

Добави коментар

Водещи новини