Съдружникът на Лудия: Никога не е споделял да има проблеми

  • 15 януари 2015 15:54

  • 4937
  • 1
Съдружникът на Лудия: Никога не е споделял да има проблеми
© Булфото

Убитият пловдивски бизнесмен Димитър Стоянов не е споделял да има проблеми или финансови затруднения. Това съобщи пред БТА  неговият приятел и съдружник Атанас Топчиев.

"С Митко бяхме близки. Видяхме се за последно преди два дни, беше спокоен, всичко бе нормално, нямаше нищо необичайно в поведението му", разказа Топчиев. Независимо какво говорят всички за него, Митко  беше изключително коректен човек, който обичаше да помага,  допълни Топчиев.

Двамата са били съдружници в "Комак Инженеринг", което се занимава със строителна и инженерингова дейност. През ноември м. г. Стоянов е прехвърлил дяловете си на Топчиев и е напуснал фирмата. Дружеството е приключило 2012 г. с неразпределена  печалба от 36 000 лв., показват данните от последния публикуван отчет в Търговския регистър.

Димитър Стоянов е собственик на още две фирми, показва Търговският регистър. "Дисто" ООД е учредена през 2004 г. с  предмет на дейност търговия, посредничество, внос и износ. Седалището на фирмата е в кв."Кючук Париж", на ул."Димитър  Талев".

През юни 2014 г. Стоянов основава с капитал от 9000 лв. дружеството "Заложни къщи Дисто" за предоставяне на парични  заеми, обезпечени със залог. Фирмата е регистрирана на адрес в кооперацията на бул. "Санкт Петербург" в Пловдив, до която бе  убит бизнесменът.

Финансовите постъпления на фирмата за 2013 г. са 86 000 лв. - два пъти повече от предходната година, показва  последният публикуван в Търговския регистър отчет за паричните потоци. Счетоводната печалба на фирмата е 12 000 лева.

38-годишният Димитър Стоянов бе прострелян с два куршума от ловна пушка в 19.35 часа снощи. Той е починал в линейката на път за болницата.

Димитър Стоянов е бил боксьор, а след това и ММА боец. Един отпоследните му мачове е с турчина Назми Халил през 2007 г. във  Варна. Впоследствие Стоянов се оттегля и се занимава с организацията на ММА състезания. Зам.-председател е на  федерацията по "Шу-ту". Съпруг е на модела Роси Черногорова. Двамата имат момченце на 10 г. и 4-годишна дъщеря.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
4937 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
зрител

2015.01.17 | 21:39

1
Естественно, че е нямал проблеми. Вероятно, той е създавал на другите.

Добави коментар

Водещи новини