Пребиха служител на ВиК-Русе

  • 14 януари 2015 12:37

  • 1393
  • 3
Пребиха служител на ВиК-Русе
©

Служител на ВиК – Русе е бил нападнат от клиент след спор за неизплатени задължения, съобщиха от Областната дирекция на МВР.

Вчера около 10.40 часа служители на ВиК – Русе посетили дом в село Малко Враново. Възникнал спор между собственика на дома и служителите на ВиК, свързан с неизплатени задължения. По време на спора синът на собственика е нанесъл удар с юмрук на един от служителите, в следствие на което същия паднал на земята и изгубил съзнание за известно време.

Образувано е бързо полицейско производство срещу 26-годишния син на собственика на имот в село Малко Враново с оглед престъпление по чл.131, ал.1 във вр. с чл.130, ал.1 от НК.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1393 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Реалист

2015.01.14 | 17:33

3
Педераса си ти , и то от най-долните ! Мръсна червена гад ! Но не забравяй, че вола като рине ,хвърля на гърба си и има възмездие ! Боклук !
Руди Рудев

2015.01.14 | 17:33

2
Тия цигани докога ще тормозят народа в тая държава с техните безчинства? Както каза на времето Петър Младенов- ДА ДОЙДАТ ТАНКОВЕТЕ!
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.14 | 17:33

1
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напъни българия с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!

Добави коментар

Водещи новини