Мария Капон: Случаят в Пазарджик е екзекуция

14 януари 2015 07:50

Мария Капон: Случаят в Пазарджик е екзекуция
©
4200 3

Таня беше един организиран и много работлив човек. Аз я познавам от работата й с Тодор Попов, още преди той да стане кмет.

Това каза в студиото на сутрешния блок на БТВ Мария Капон. Тя коментира убийството на шефката на кабинета на кмета на Пазарджик Татяна Стоянова. Случаят в Пазарджик е екзекуция. Миналата седмица в София пък беше убито семейство. Това не може да продължава така. Цялата система за сигурност явно не си върши работа. Всички говорят за различни реформи, но никой не споменава за реформа в МВР, продължи Капон. Ние имаме правителство, в което има толкова много експерти, които защитават пагона. В МВР цари шуробаджанащина. Там се правят само административни реформи. Местим ГДБОП от ДАНС в МВР. Това е абсурдно. Комунизмът е застинал в това министерство, категорична беше Капон. 

В предаването се включи и журналистката Стефка Венчева, приятелка на Татяна Стоянова. Каквото и да е направила Татяна, не трябваше да се случва това и да се разправят с нея по този начин. Тя беше много добър човек. Надявам се и искам да кажа, че убиецът ще бъде хванат, но се съмнявам. Видяхте какво стана по случая със сестри Белнейски. Страхуваме се за сигурността си. Станалото с Татяна беше чудовищно. Това само показва, че ние нямаме държава. На мен не ми е споменавала, че се страхува от нещо, каза Венчева.

Филип Епитропов
4200 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Ванко

2015.01.19 | 16:09

296135
Май отново всички започнаха да разбират както от футбол, икономика така и от сигурност.Какво направи лично този световен експерт Капон за сигурноста докато беше депутат? Какво промени гласува или поне предложи или просто пак желае да облече големия си "интелекст" в Логистика по проблемите на сигурността, но отдавна в мвр и отбраната е пълно с подобни на нея големи специалисти и явно трябва да харчи от спестените си милиони за да досажда отново на всички от малкия екран!
1

2015.01.19 | 16:08

296272
Нищо не е направила както и всичките 240 готовани в НС,а напълниха си джобовете.
ohubohu

2015.01.14 | 21:42

297373
Тази пък коя беше? И защо я давате?

Добави коментар

Водещи новини