Маскирани пребиха ученик в центъра на София

  • 13 януари 2015 17:03

  • 2901
  • 6
Маскирани пребиха ученик в центъра на София
©

Пореден случай на насилие е регистриран днес около 13,30 часа на улица „Кутловица“ пред 23 СОУ „Фредерик Жолио Кюри“ в София. Ученикът от девети клас Х. П. e бил жестоко пребит от двама маскирани, съобщиха за petel.bg очевидци.

След намесата на директорката на школото и ученици юмручното меле е прекратено, а пострадалото 16-годишно момче е откарано в "Пирогов" с тежка мозъчно-черепна травма. По време на боя момчето си е глътнало езика, но му е изваден навреме.

Случаят е поет от Детска педагогическа стая, откъдето вече са разпитали директорката и свидетелите на инцидента.

Основата версия, по която се работи, е разчистване на сметки – битият е член на фракция към спортен клуб, в който подстрекават към бой между агитки, и насилието е ескалирало.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2901 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.14 | 09:58

6
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата (най-старият комунист) е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Скоро Боко Тиквата ще напъни българия с араби, негри, индийци и китайци! Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му! Това същество когато не беше на власт плюеше България по целия свят за да й спрат еврофондовете, а сега когато е на власт краде милиарди от Европа! Кога ще му бъде повдигнато обвинение за кризата с КТБ!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този изверг!? Ако бяхме нормална държава този щеше да е на електрическия стол!
Марксист

2015.01.14 | 09:57

3
Боко Тиквата когато е бил член на БКП, е бил със същите цели и намерения с които е и днес на държавната софра, а именно да има облаги и да може да краде. Което не го прави комунист, а сега не е и демократ, а откровен бандит!
hahaha

2015.01.14 | 07:43

1
dago na4ukam na maikati v oztata

2015.01.14 | 09:57

5
25 год.деградация

2015.01.14 | 09:57

4
Баси и насраната държава и полиция, съд и разни помияри намърдали се на важни постове!

2015.01.14 | 09:14

2
тази полиция за нищо не става,върнете милицията!

Добави коментар

Водещи новини