Кметът на Пазарджик проговори за снощното убийство (обновена+галерия)

Никой не заслужава такава смърт, да го разстрелят с 5 куршума.

Това заяви кметът на Пазарджик Тодор Попов, по повод убийството на началника на неговия кабинет Татяна Стоянова, предаде 24 часа.  Той призова да се избегнат всякакви спекулации във връзка с убийството на Стоянова. През сълзи Попов заяви, че няма представа кой и защо може да  е убил Татяна. Призна, че работи с нея от 15 години и ще му липсва много. Той отхвърли спекулациите, че смъртта на Татяна Стоянова може да е предупреждение за него. "Не се страхувам за себе си, страхувам се повече от това, че като общество сме тежко болни и не знам как ще се оправят нещата". Кметът на Пазарджик подчерта, че няма да иска охрана за себе си и допълни, че ако някой е искал да се разправи с него в момента няма да дава брифинг. Кметът на Пазарджик отхвърли възможността убийството на Татяна Стоянова да е свързано с нейната работа.

Той подчерта, че никога не е чувал някой да я е заплашвал по какъвто и да е повод, защото е убеден, че ако е имало нещо подобно, двамата са били достатъчно близки тя да му го сподели. Отхвърли и появилите се твърдения и версии, че Татяна е осуетила важна сделка и това е било причина за убийството й. "Какви сделки, какви твърдения, Татяна никога не е била решаващ фактор за каквото и да е било. Тя координараше нещата в администрацията и отговаряше за комуникацията и медиите. В Пазарджик няма някакви огромни интереси, които да провокират подобно убийство. Категорично изключвам възможността убийството да е свързано с нейната работа", каза още той.

Самият Попов заяви, че той няма никакви версии за това кой и защо може да е убил Татяна. Според него всичко е възможно и понякога причините за подобни посегателства може да се окажат доста тривиални.

"Най-общо казано, лични са мотивите за убийството на Татяна Стоянова, началник на кабинета на кмета на Пазарджик Тодор Попов", посочи говорителят на Апелативна прокуратура в Пловдив Николай Божилов. Според него няма данни Татяна да е била заплашвана, но това ще се установява тепърва по делото. Започнали са разпити на свидетели. Всичките 10 от тях са били в жилищната сграда към момента на убийството и в района на жилищния блок, посочи Божилов.

Коментари

 1. 2015.06.28 | 07:43
  от 17 годишна работи при кмета?!много интересен случай???Как стават тези назначения???
 2. 2015.06.28 | 07:43
  Смърт без причина няма.
 3. 2015.06.28 | 07:43
  Кметя даже си поплака за нея,тцтцтцтц язък за женицата,а пък аз каза той,не съм запознат с личният и живот,айде де.Кмете дръж се мъжки, и си кажи като пич,ако ти стиска.
 4. 2015.01.24 | 15:35
  6 куршума ? това е от страх случайно да не оживее
 5. 2015.01.15 | 07:00
  Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви "управлява"! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му!
  1. 2015.01.22 | 19:44
   Явно обществото започва да се прочиства от "раковите образувания" Вчера в София,днес Пазарджик!Треперете изедници !Всеки си носи кръста!И последствията!
  2. 2015.01.14 | 22:51
   нима тиквата управлява, нали нямаше
  3. 2015.01.14 | 22:49
   ще останете простите
 6. 2015.01.22 | 19:43
  Поклон пред паметта на момичето! След като нямаме правосъдна система, това е начина
 7. 2015.01.22 | 17:13
  от 15 години работят заедно та тя едва сега е на 32 как стават тия работи кога учи кога се научи
 8. 2015.01.15 | 21:58
  гаранция си я чука а тя замина заради него така че варни парите .
 9. 2015.01.15 | 10:07
  ИМАМИТЕ......
 10. 2015.01.15 | 10:06
  куршум и за кмета, и за всичката корумпирана измет
 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Криминално

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет