Заловиха трима криминално проявени за грабеж, двама от тях са непълнолетни

  • 10 януари 2015 10:50

  • 1567
  • 1
Заловиха трима криминално проявени за грабеж, двама от тях са непълнолетни
©

Трима криминално проявени младежи от Шумен са били задържани за грабеж, информират от пресцентъра на местната полиция.

По информация на появилите се в РУ на МВР-Шумен 18-годишен младеж и 14-годишно момче от село Янково на ул. „Пловдив" в град Шумен в паркиран лек автомобил „Фолксваген" с шуменска регистрация неизвестни лица чрез заплаха и нанасяне на удари са им отнели сумата от 240 лева.

При проведените незабавни оперативно-издирвателни мероприятия около три часа след това като заподозрени в извършване на деянието са задържани две момчета на 17 години от Шумен, а около 10:00 часа на следващия ден и 21-годишен шуменец. По данни на полицията и тримата са осъждани.

Задържани са за срок до 24 часа. Образувано е досъдебно производство. Привлечени са като обвиняеми за извършен грабеж. С постановления на прокурор им е наложено „задържане" за срок до 72 часа и са приведени в сектор „Арести" при Областна служба „Изпълнения на наказанията" - Шумен. Вчера с определения на съдия от Окръжен съд Шумен на едното 17-годишно момче и на 21-годишния младеж са наложени мерки "задържане под стража", а другото момче е под "надзор на родителите".

Последвайте канала на

Десислава Станева
1567 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2015.01.11 | 16:03

1
Грабителите сигурно са брат'чеди т.е. палави мангуси?

Добави коментар

Водещи новини