Вижте разтърсващия разказ на ограбената данъчна

  • 09 януари 2015 10:28

  • 5812
  • 6
Вижте разтърсващия разказ на ограбената данъчна
©

51-годишната данъчна Таня Цъфкова, която стана жертва на обирджии, вече има СОТ в дома си в санданското село Склаве. Въпреки това тя все още не може да спи спокойно.

"Първите няколко вечер преспах у роднини. Откакто се върнах не мога да спя изобщо, охранителната система не ме успокоява", разказа данъчната служителка пред Нова телевизия.

"Не знам дали бяха четирима, не знам колко души бяха. В един момент стаята се изпълни с маскирани хора, започнаха да ме дърпат, да ме влачат из стаята. Молих им се, в един момент ми прилоша. Едно от момчетата ми даде чаша вода", каза още тя.

Обирджиите не взели нищо друго, освен парите. "Полицаите искат да им обясня как изглеждат, а аз не мога. Бяха облечени в черно. Съмнявах се в хора от селото, мислех, че са приятели на Тони, но се оказа, че не са те. Не съм знаела, че има такива случаи - не само, че ги нападат, но и ги пребиват до неузнаваемост", разказа още Цъфкова.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5812 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2015.01.10 | 02:12

6
a az kako si spia spokoino zashtoto ne sam vzel nishto ot nikogo i niamam sot shtoto ne mi triabva . kvo se chudish koi sa ti dobre gi znaesh horata sa si pribrali tova koeto po rano sa ti dali :D
Българин

2015.01.10 | 02:11

5
Значи на някой не му е чисто нещо. Никой не отива там където няма да намери нищо. Какво стана с Бисеров - ДПС игричка и изчезна някъде.... да си харчи крадените пари...
3

2015.01.10 | 02:11

4
При Доган след цирка който спретна сега в сарайте си гледа кефа.
манол

2015.01.10 | 02:11

3
А МВР с цялата си наглост отчита 9% !!!....ПО МАЛКО битови престъпления!Харчат над МИЛИАРД за издръжка...живуркат си като млади пенсионери с по 50 бона в книжката и не ги е еня за ония които им плащат рахатлъка!Бягайте българи,махайте се от тази скапана от ченгета и баджанаци(бивши и настоящи) държавица!Цифрите показват,че само след 30 години циганите и малцинствата ще са повече от българите.Няма в световната история пример на изчезваща нация с такъв темп и тя да се е възстановила.Чудя се на инвеститори и хора които купуват имоти!!!ЕВРОПА умно инвестира само във верига магазини,а не в индустрия защото и е пределно ясно ,че тук скоро и трева няма да никне!
ВАЖНО!

2015.01.10 | 02:11

2
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!Отношението е като към животни!

2015.01.09 | 19:13

1
Значи взели парите,нищо друго а?Ех и аз да съм данъчен служител - кожата ще смъквам!Ще стана богат!

Добави коментар

Водещи новини