25-годишен мъж с опасност за живота след катастрофа в Балчик

  • 09 януари 2015 09:52

  • 1309
  • 1
25-годишен мъж с опасност за живота след катастрофа в Балчик
©

25-годишен мъж е с опасност за живота след катастрофа в Балчик, съобщиха от ОД на МВР-Добрич. Инцидентът е станал вчера, около 22:54 часа, когато е получено съобщение за възникнало пътнотранспортно произшествие (ПТП) по ул. „Дунав” в град Балчик.

Установено е, че поради движение с несъобразена скорост на заснежен участък от пътя водач на лек автомобил „Ситроен” с варненска регистрация, губи контрол над моторното превозно средство (МПС) и се удря последователно в бетонен стълб и ограда. Вследствие на настъпилото ПТП е пострадал 25-годишния водач на МПС от с. Сенокос, който е транспортиран в МБАЛ-Добрич с черепно мозъчна травма и с опасност за живота.

При извършената проверка в информационните масиви на МВР е установено, че водача е неправоспособен. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Балчик.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1309 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
ВАЖНО!

2015.01.09 | 14:38

1
Хора за нищо на света не ходете да работите на Елените! На Елените не плащат и се държат отвратително с работниците(персонала)освен това не ти дават да се храниш,на всякъде са поставили камери и те следят като затворник и те настаняват в общежитие без никакви условия за живеене!Отношението е като към животни!

Добави коментар

Водещи новини