Мъж се удави в шахта

  • 05 януари 2015 20:05

  • 4049
  • 4
Мъж се удави в шахта
©

Мъж се удави, докато изчерпвал подпочвената вода от шахта в гаража си в шуменското село Дибич.

Съседи открили в неделя трупа на 69-годишният Петър П., който бил паднал с главата надолу в тясното съоръжение. Водата била повече от метър висока и това е било достатъчно да се удави. В шахтата имало кран, Петър искал да стигне до него и гребал водата с кофа. Преди да се заема с работата обаче, бил употребил алкохол. Вероятно се е подхлъзнал и си ударил челото, на което е открита рана. Ударът го е зашеметил, пише "Труд". Според запознати, инцидентът е станал още в събота, когато Петър казал на своя приятелка, че ще прави ВиК-ремонта в къщата. Обещал, че ще се прибере в Шумен, но не го сторил.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
4049 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.07 | 01:52

4
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви "управлява"! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му!
A4kiopek

2015.01.06 | 12:23

3
ти като си 4ок отворен що не си сформираш една партия, да и станеш лидер, да биеш 11 пъти на избори, да си 2 пъти премиер, 1 кмет, вси4ки да те обиждат, 4е не ринеш ка4ествено говната на станишката и ко, които осират пейзажа всеки път, когато се подлъжат хората да им дадат власт, след костинбродски афери и разпределяне на порциите. хайде брат, що бягаш от отговорност, толкова е лесно, ама не ти стиска, нямаш възможност или нямаш аргументи. Вола като рие, вси4ката пръст отива на гърба му.
дето ще ти го сложи

2015.01.06 | 12:22

2
Смешно е, когато хюмнета наричат мъжете педераси.
Волен С.

2015.01.06 | 12:22

1
тИ си ГОЛЯМ ПЕДЕРАСт

Добави коментар

Водещи новини