Перничанин удря полицай, блъска патрулка

  • 05 януари 2015 12:12

  • 2165
  • 3
Перничанин удря полицай, блъска патрулка
©

Перничанин е задържан за 24ч. с полицейска заповед, след като ударил униформен служител на реда и умишлено блъснал  автомобил на МВР, съобщи Венцислав Алексов - говорител на ОД на МВР-Перник.

Инцидентът станал тази нощ, около 02, 30 ч. пред дискотека в центъра на града. На тел. 112 бил подаден сигнал за скандал и побой между две групи младежи. Пристигналите на място полицаи установили двама от най-отявлените участници в разправията - И.Г. /35 г./ и 25-годишния Б.В. По-младият бил закаран в МБАЛ "Р. Ангелова" - Перник за преглед и задържан впоследствие.

Вторият участник в побоя не се подчинил на органите на реда, отправял обиди, заплахи и възпрепятствал изпълнението на служебните им задължения. Във видимо нетрезво състояние се качил на лек автомобил и тръгнал да бяга. Полицейският автопатрул го застигнал, полицаите спрели и тръгнали към колата на беглеца.

Пияният И.Г. също слязъл, ударил единия от униформените, качил се на колата си и при потегляне нарочно се блъснал в автомобила им. След няколко предупреждения служителите на реда произвели два изстрела със стоп патрони, които попаднали в гумата и стъклото на бягащия автомобил. На ул. "Самоков" 35-годишният мъж бил спрян. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 55 промила. Отказал кръвна проба за химичен анализ.

Двамата арестувани са криминално проявени, като И.Г. е познат с кражби и шофиране на автомобил след употреба на алкохол, а Б.В. с държане на взривоопасни материали без разрешително.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2165 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
тогата

2015.07.13 | 22:59

3
Не е трябвало да се месят,а да ги оставят да се избият.Така няма да ги изгонят от работа, а олигофрените,които плюят по полицаите доволни.Родителите на тези копелета,най-много.
Бойко Борисов е педераст!

2015.07.12 | 22:14

2
Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата е на власт, всички предприемачи, интелигенция, учени, млади учени, ИТ специалисти, музиканти, писатели и т.н. се гответе за емиграция! Вождът и учителят, другарят генерал Боко Тиквата не търпи нищо „по-умно” от него! Ще бъдат закрити малкото останали успешни предприятия! Ще бъде съсипан най-старият Софийския университет! Ще бъде закрита най-старата институция БАН! Ще бъде нарочно орязан бюджета и спрени всички проекти! Интелигенцията ще бъде доведена до пълна мизерия! Много чужденци с бизнес в България се канят да закрият всичко! Ще ви управляват мутри, биячи, крадци и престъпници с основно и средно образование! ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... Представете си каква помиярска държава сме щом като ни управлява идиот, като Боко Тиквата, който не е прочел една книга през живота си! Да не говорим за избирателите му!
Тигре, почини малко бе

2015.07.12 | 09:04

1
Ако така ч даваш от първия работен ден, как ще я караш до края на седмицата?

Добави коментар

Водещи новини