Един загинал и трима ранени при пожари в Кърджали

  • 04 януари 2015 10:45

  • 1683
  • 1
Един загинал и трима ранени при пожари в Кърджали
© Булфото

Мъж на 68 години е загинал, а други трима души са пострадали при пожари в Кърджали, съобщават от ОД на МВР.

Мъжът е загинал в дома си вчера, а сигналът, че гори къща в кв. "Студен кладенец", е бил подаден в 17.05 часа. Съседите успели да потушат огъня до пристигането на екипа на противопожарната служба. Нанесените материални щети на къщата са изгоряло дюшеме  /около един куб. м/ и опушени стени.

Момче на 14 години, жена на 42 години и 51-годишен мъж са били обгазени и евакуирани от третия етаж на горяща къща в кв.  "Веселчане". Мъжът и момчето са оставени под наблюдение в кърджалийската болница, а жената е настанена за лечение.

Сигналът за пожара е бил подаден в 2.45 часа в събота. Девет огнеборци с три противопожарни автомобила и автоподемник са  участвали в потушаването на пламъците. Пострадалите са били изведени от третия етаж на къщата. Изгорели са 130 кв. м  покривна конструкция, 7 печки, прозорци и врати. Причините за  произшествието са в процес на изясняване.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1683 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.04 | 13:44

1
ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... ГЕРБ=БКП=СМЪРТ=УБИЙСТВА на ДЕЦА=ГРАБЕЖИ=НАРКОТРАФИК=МИЗЕРИЯ=МУТРИ=РЕКЕТ=ОТВЛИЧАНИЯ ... Жена се самозапали с рекламен кибрит на ГЕРБ с образа на Боко. Десетки други последваха съдбата й! КТБ далаверата подготвена от ГЕРБ също мина.

Добави коментар

Водещи новини