Пожар обхвана вилната зона над Герман (обновена)

  • 02 януари 2015 20:33

  • 5449
  • 5
Пожар обхвана вилната зона над Герман (обновена)
©

Пожар гори във вилната зона над село Герман, в Лозенската планина, съобщи БТВ.

Огънят е в изключително трудно достъпна местност и пожарникарите са потеглили пеша към огнището. Все още не е известен обектът, който гори.

В района освен жилищни сгради се намира и Германският манастир.

„Във вилната зона над село Герман е пламнал пожар в необитаема вила. Тя е с площ от 50 квадратни метра. До нея се е запалила още една постройка”, съобщи директорът на ГД на ПБЗН главен комисар Николай Николов.

„Три пожарни автомобила са изпратени на местопроизшествието. Няма застрашени хора”, допълни той.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
5449 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
SUD I ZATVOR ZA UBIECA BOIKOYGLY!-SMURT!!!

2015.01.04 | 12:03

5
BOIKOOOOOO-KURVOOOOOO------KOGATO SI TI---SAMO NESHTASTIA NOSISH TIKVOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.04 | 12:03

4
Някой да е виждал хомосексуалният Боко Тиквата (Тиквената Златка) с жена от 2001 година откато му дават мазната мутра по телевизията!? Не! Това не ви ли говори, че това същество е напълно сбъркано!? Как това същество от третия пол ще се защитава семейството и децата в България!? Докога държавата ще плаща милиони за охрана на този урод, наркотрафикант и престъпник!? Всички мръсотии и нещастия в България през последни няколко години са твoе дело! Тикво! Убийствата на деца са запазена марка на ГЕРБ и Тиквената Златка! Цяла България (без изключение) те мрази и се моли да се гътнеш по-скоро!
Георги Жеков- приятеля на болен

2015.01.03 | 18:47

2
Е, нормално е да има простаци, нормално е да има и луди, ама такъв, какъвто си ти не е нормално!
Бойко Борисов е педераст!

2015.01.04 | 12:03

3
ГЕРБ ви “управлява”! Това е началото! Отсега нататък това ви чака: смърт, насилие, психясали и самозапалили се хора, убийства на деца, кражби, обири, глад, мизерия, мрак, малоумие ... ГЕРБ=БКП=СМЪРТ=УБИЙСТВА на ДЕЦА=ГРАБЕЖИ=НАРКОТРАФИК=МИЗЕРИЯ=МУТРИ=РЕКЕТ=ОТВЛИЧАНИЯ ... Жена се самозапали с рекламен кибрит на ГЕРБ с образа на Боко. Десетки други последваха съдбата й! КТБ далаверата подготвена от ГЕРБ също мина . Господ скоро ще накаже Боко Тиквата и избирателите му за всичко което ни е причинил! Само малко търпение!

2015.01.03 | 01:51

1
tova sa gadovete ot dps

Добави коментар

Водещи новини