Столични полицаи иззеха 37 кг нарязан тютюн без акцизен бандерол

  • 02 януари 2015 14:07

  • 1116
  • 1
Столични полицаи иззеха 37 кг нарязан тютюн без акцизен бандерол
©

Столични полицаи иззеха 37 кг нарязан тютюн без акцизен бандерол. В края на годината в хода на специализирана полицейска операция по линия на противодействие на разпространение на акцизни стоки без бандерол бил задържан И.Г./24г./ от Гоце Делчев. Служители от отдел ”Противодействие на престъпления във финансовата и кредитната система” задържаха И.Г./24г./ от Гоце Делчев.

При последвалите процесуално следствени действия, в автомобила, с който младият мъж се придвижвал, полицаите намерили и иззели общо 37 кг. нарязан тютюн без бандерол.

Мъжът бил отведен с полицейска мярка до 24 часа, а по случая било образувано досъдебно производство. След доклад на материалите в Софийска районна прокуратура на И.Г. било повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл.234 ал.1 от НК и наложена мярка за неотклонение „подписка”.

Последвайте канала на

Нора Виткова
1116 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Revaersal

2015.01.03 | 09:36

1
Какво ме занимавате обществото с това невероятно тежко престъпление ?!??!! Защо не ровите за случая Балтов и не потърсите ония паляци заради които се измъкнаха двамата убийци ?!?! Голяма новина и невероятна работа на МВР Лелелееее иззели 37 кг тютюн СЕГА МОГА ДА СПЯ СПОКОЙНО !!!! Ровете истинските случай които са важни за обществото а не такива малоумни тъпотии ! ?!!?

Добави коментар

Водещи новини